|
Zaby, 11.11.2013 No u nas je nejrosirenejsi skokan zeleny, skrehotavy a jejich mutace a tyhle potvory prezimuji ve vode nebo v bahne na dne :-))
Jeste ted o vikendu jsem jednoho slysel kvakat. Ropuchu (diky Bohu :-) nemam ani jednu a rosnicka nekam zmizela... celý příspěvek > |
 |
Lazura na mokré dřevo?, 3.7.2013 Dle mých informací se na vlhké a surové dřevo do 20% vlhkosti hodí česká Profi olejová lazura. |
 |
|
 |
Jak rozmnožit rybičky?, 18.6.2013 Take funguje jakasi reflexe na panujici podminky - dostatek potravy. Také jsem měl na začátku 7 jesenů a 3 perlíny. Ti se druhým rokem vytřeli a jezírko tak osídlila tak padesátka malinkých perlínů, jak rostli, začalo pro ně být jezírko na potravu... celý příspěvek > |
 |
Halčivec révový nebo vlnovník révový, 4.6.2013 Nechci nijak rejpat jen pisu jak jsem koupil - ted jsem v nejake situacni zprave cetl ze proti tady tem skudcum je zbytecne zasahovat, ze fatalni skodu nezpusobuji a postrikem se zlikviduji i dravi roztoci, takze to puvodn i stav do budoucna jeste... celý příspěvek > |
 |
Biodesign Pool, 6.5.2013 Hlavne se to musi "pefektne" udrzovat. Kdyz bazen tak takovej do kteryho strcim robota a neresim... |
 |
Jak elegantne zacpat trubku pod tlakem, 8.2.2013 Mozna jesnazsi bude klasicky gumovy spunt - co sem se dival dela se nejvetsi v rozmeru 94-107mm, coz u trubky 110mm by mel byt vnitrni prumer 104mm tak snad b to mohlo stacit. Doprostred nasroubovat napr vrut aby to slo vytahnout. |
 |
Jak elegantne zacpat trubku pod tlakem, 8.2.2013 Mam na vas takovou otazku k zamysleni.
Mam velke jezirko a z neho vede do vedle umistene filtracni sachty prostp KG tubkou 110mm, jezirko je napustene, na trubce v jezirku lezi par set kilo kameni, vzrostle rostliny a jsou ni napojeny "drenazni"... celý příspěvek > |
 |
Sterbinovy filtr, 31.1.2013 Pane Hrkale,
mohl byste se prosím vyjádřit k té údržbě - periodě nutného čištění (ucpávání) "profi" štěrbinového nerez síta?
Děkuji
Právě ta denní údržba tkaniny (u mně mikrotahokovu z nerezu) mně vede ke zvažování nákupu... celý příspěvek > |
 |
Sterbinovy filtr, 25.1.2013 Je nejaka zkusenost s timto sterbinakem? CompactSieve II
Jestli to podle obrazku chapu dobre tak to nema odkaleni ze? (je tam jen bezpecnosti prepad, ktery je spojen s vystupem ciste vody.
Slo by to pripadne rozpojit a... celý příspěvek > |
 |
Jezírko + měděné svody + ryby, 25.1.2013 Mam to tak jiz 3 sezony ovsem trosku vyssi objem vody - 120m3 - ovsem vzhledem k nizkym srazkovym uhrnum musim pres leto stejne dopoustet i ze studny.
Planoval jsem jako zdroj vody pouze tu destovou ze strechy - kvuli tomu sem dimenzoval i... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Automatické čerpadlo pro zavlažování z nádrže na dešťovou vodu, 3.9.2012 Díky moc! Nakonec jsem objednal to Al-ko, je to sice o 600 drazsi, ale je to uz s kabelama, tak nebudu muset nic bastlit a sehnal jsem to pobliz, takze ani postovne, tak to nakonec vyjde nastejno.
|
 |
Řasa podobná vláknité, 13.8.2012 Myslim ze to je normalni vyvoj v case :-) - u nas to bylo na chlup stejne, prvni dva roky, krasna vlaknita rasa, se kterou nebyly zadne problemy - sla krasne nabrat hrabema ale treti rok zmena a chuchvalce jak popisujete - ktere se drzi v kacirku a s... celý příspěvek > |
 |
Skimmer Oase AquaSkim 40, 6.8.2012 Nekde tady v diskuzi padlo (nemuzu to dohledat), že primo v prodejne zakaznikovi doporucili do te plovaci hlavy navrtat nekolik direk... je to mozne? nebo jsem to spatne pochopil?
|
 |
Oase screanmatic, 6.8.2012 Chci se zeptat zda nekdo mate zkusenosti s touto filtraci - hlavne s tim pohyblivym pasem - opravdu to funguje? Nezanasi se to? Jak douho pohyblivé síto vydrzi (nove je pomerne drahe - 1000kc)
Hledam optimalni mechanickou filtraci -... celý příspěvek > |
 |
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 9.7.2012 Je potřeba se podívat v nabídce příslušenství vašeho výrobce wapky. U alta se to jmenuje: sací sada na vodu a kal
|
 |