|
Co to je?, 8.9.2019  Dobrý den, sousedi mají na listech hrušně tyto červené skvrny. Co to prosím je a co případně s tím?? Děkuji! Honza |
 |
Co ted jeste vysit?, 28.7.2019 Dobry den delaji nam pred domem novy chdnik kter bude uzsi a tak nam vznikne volna plocha cca 1x9 m. Da se tam jeste ted neco vysit aby to nebylo prazdny? Dekuji.h. |
 |
|
 |
Favorita Morettini 3, 24.7.2019 Mam treti rok udajne FM3,'stromek krasny, udelal jsem probirku, takze vse ok.jenom me zarazi ze tady v Polabi teprve ted se zacina vybarvovat a bude to jeste myslim minimalne 14 dni do sklizne trvat.tak nevim jestli je to opravdu FM3? |
 |
Jak a kdy zalévat rajčata bez chemie, 23.6.2019 Zalevat rajcata v tomto pocasi kdy prsi kazdy tyden je naprosto zbytecne. |
 |
Rajčata ve tvaru srdce, 14.6.2019 U mne v Polabi jsem na tom stejne jako pisatele vyse-velka vetsina teprve kvete.sice jsem kvuli ceste o ca 3 tydny pozdeji, misto zacatku unora az kolem 20.,ale na vine asi bude hlavne ten chladny kveten.byci srdce mam rad, makedonske patri mezi moji... celý příspěvek > |
 |
Katastroficky stav muskatu, 21.5.2019 Přesně tak, důležitější jsou kořeny než to co je nahoře. Obrazí a nějakých vytáhlých šlahounů není snad ani škoda. V truhlících od Lebiše jdou výborně. |
 |
Broskvoň - poraďte co dál, 21.5.2019 Mám třetí rok broskvoň / Redhaven / a zdá se mi, že má až moc plůdků. Mám je nechat nebo je lepší je zredukovat? |
 |
Papriky 2019, 21.5.2019 A znají na Balkáně netkanou bílou textilii? Jedna z jejích výhod je právě to, že se k tomu nemusí denně běhat a odkrývat... a večer zakrývat. |
 |
Papriky 2019, 12.5.2019 Od te doby kdy kdysi davno u Premka Podlahy v TV predstavili netkanou textilii a ja pro ni hned v pondeli jel do Jizerniho Vtelna na ni nedam dopustit.Nemam ale zadny ram, pokladam ji primo na rajcata i papriky, pouzivam jen pouzity 50 cm dlouhy... celý příspěvek > |
 |
Rozdíl v názosloví?, 11.4.2019 Moje známá z UH používá jedině přísada pro všechno - i rajčata, papriky atd. Poprvé jsem se jí musel zeptat, co tím myslím. Na Slovensku myslím že mají také priesady... |
 |
|
 |
Pěstování okry (ibišku jedlého), 10.3.2019 Teplomilna, vysit primo na stanoviste-nepresazovat.treba v Turecku jsou toho pytle na trzich.cim bude teplejsi leto tim lip.
Jsou to takove jakoby "lusky",jak psano vyse, recepty jiste jsou.je to spis rarita u nas, ze bychom to jedli denne to jiste... celý příspěvek > |
 |
Pelargonie - muškáty, 1.3.2019 Hydrogel podle me promuskaty zbytecnost.proti kratochvilovi v prerove nad labem jsou skolky Montano tam je vyber velmi dobry.myslim ze jsem prave ted videl reklamu ze uz maji i e-shop? Za 3 tydny je v lyse n.l. vedle vystava Zemedelec takze se to da... celý příspěvek > |
 |