|
Žluté skvrny na listech, 9.5.2020  Foto 5 |
 |
Žluté skvrny na listech, 9.5.2020  Foto 4 |
 |
|
 |
Žluté skvrny na listech, 9.5.2020  Foto 3 |
 |
Žluté skvrny na listech, 9.5.2020 Foto 2 |
 |
Žluté skvrny na listech, 9.5.2020  Dobrý večer, chtěl bych touto cestou cestou poprosit o radu - a sice se žlutými mapami na listech Redhavenu starého 8 let. Na stromku, ale ne na všech listech, jsem objevil nažloutlé fleky a mapy, které jsem se pokusil vyfotit. Loni jsem broskvon... celý příspěvek > |
 |
Broskvoň - nerovnováha ve výživě?, 29.9.2019  Žluté žilky 2 |
 |
Broskvoň - nerovnováha ve výživě?, 29.9.2019  Žluté žilky 1. |
 |
Broskvoň - nerovnováha ve výživě?, 29.9.2019  I přes to, že se na všech stromech listy začínají již postupně probarvovat jsem si oproti jiným broskvoním u našeho RH všiml zvláštního probarvování listů. 70% je ještě normálně zelených, ale zbytek se v horních čátech větví zabarvuje do... celý příspěvek > |
 |
Jakou zakrslou broskvon doporučujete?, 6.8.2019 Dobrý večer,
chtěl bych poprosit zdejší broskvology o případnou pomoc a radu s výběrem zakrslého stromku broskve. Na E-shopech se toho o vlastnosti plodů moc nedozvím (velké růžové květy a jedlé plody) a některé z nich mají i stejné texty a... celý příspěvek > |
 |
Merunka Congat - šarka?, 6.7.2019  Půlnoc, takže poslední fotka a spát :-) |
 |
|
 |
Merunka Congat - šarka?, 5.7.2019  Další foto... |
 |
Merunka Congat - šarka?, 5.7.2019  Dobrý den,
loni na podzim (4.11.) jsem koupil merunku v zahradnictví spomyšl zbrusu nové odrůdy Congat na podnoži St. Jullien. Zaujala mě rezistence na šarku (ta je totiž v okolí a díky výmladkům se dostává i k nám na zahradu), monilii a... celý příspěvek > |
 |
Znehodnocené plody - houbová choroba?, 15.6.2019  Škůdce... |
 |
Znehodnocené plody - houbová choroba?, 15.6.2019  Konce nových výhonků... |
 |
Znehodnocené plody - houbová choroba?, 15.6.2019  Dobrý den, děkuji moc za reakci, v příspěvcích níže (bohužel mohu dát ke keždé reakci / příspěvku jen jeden obrázek, tak toho bude více) zasílám ještě další fotky listů, listů zezadu + brouka, kterým je strom poměrně hodně zasažený, likviduju ho... celý příspěvek > |
 |