|
Příspěvky uživatele - 26.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Třešeň Regina, 22.6.2019 Ve stejném termínu by měly společně zrát Napoleonova a Kordia. Regina později. |  | Mšice na švestkách a rynglích postřik, 20.6.2019 Calypso se vyrábí a včely ničí, i když ne přímo. |  |
|  | Třešeň Grace Star - zapěstování a zkušenosti, 15.6.2019 Jak jste spokojen s Christianou? Já velmi. Pěkné plody s velmi dobrou chutí, zatím jsem nezaznamenal praskání plodů. Rovněž vyhovuje doba zrání mezi ranějšími a pozdními odrůdami. |  | Okurka salátová Ofelie F1, 15.6.2019 Vysoká teplota. |  | Moruše, 8.6.2019 Jednu zdejší moruši jsem vloni pojídal více než tři měsíce. No, mana nebeská. Bohužel se mi ji po dobu několika let stále nedaří namnožit. |  | Jablcka pre bezzubych, 8.6.2019 Iba v tekutej forme . Záleží, jak "zocelené" jsou dásně - někdy zubů vůbec netřeba. Napadá mě třeba dobře vyzrálý odleželý James Grieve, Vanda (jemná dužnina), možná i Mantet.
|  | Obaleč švestkový 2019, 8.6.2019  Vypadalo to, že švestky letos, oproti ostatním druhům, budou jediné s dobrou úrodou, ale koukám, že červnový propad plůdků je výrazný, začíná řádit obaleč, pilatka se vyskytla minimálně, zato puchrovitosti, i přes jarní postřik, je dost. |  | Chřadnoucí meruňka, 8.6.2019 Klejotok na kmínku u země se u mne vyskytuje až moc často - odešla na něj Elena, měl to Toptaste (oba na myroši), Rivan, VP a teď i Bergeron (obě ZR). Ten jíl, byť je vylehčován a pravidelně provzdušňován, nesvědčí asi žádné z podnoží. |  | Maliník, 5.6.2019 Nejlepší herbicid je motyka. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 1.6.2019 Tady (Žatec) podle SET počátek letu motýlů na 99%, podle AMET 96%. Před týdnem jsem zavěsil feromonový lapač a dnes tam bylo 11 ks. Jelikož se tam dostanu max. 1× za týden, tak vrchol letové vlny nemám možnost odpozorovat. |  |
|  | Majovky 2019, 26.5.2019 Včera šlo ze stromu těch pár plodů Rivanu a také první Kaštánky. |  | Poškozený kmen, 15.5.2019 Vloni v létě jsem při sekání strunou nechtě oholil kmínek jedné švestky v délce cca 5 cm - komplet dokola. V brzkém podzimu jsem odebral ještě roub pro jarní roubování, protože jsem chtěl tuhle neznámou, zajímavou odrůdu zachovat. Na jaře stromek... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 27.4.2019 Isomate se používá, ale je vázán na větší souvislé plochy (sady). |  | Lenova, 24.4.2019 Jen popis jak se chová tady, Petře.
Dost jsem čekal od veselských odrůd, ale Veharda mě zatím chuťově nepřesvědčila, Veselka má zase ty svoje známé vrtochy a pro mě chuťově nejlepší Velbora je překvapivě dost citlivá na mrazíky a tím pádem je... celý příspěvek > |  | Broskvoně - každoroční ztráty, 23.4.2019 Skoro bych si na ESFY v tomto případě vsadil. |  |
 |
|
|
|