Příspěvky uživatele - 160.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kam s UV lampou?, 9.7.2009
Díky za odpověď, přesně tohle jsem potřeboval vědět.
Kam s UV lampou?, 8.7.2009
Zdravím, možná mám úplně blbý dotaz ale nemám v tom jasno. Kam mám umístit UV lampu? nemyslím teď jestli před filtraci či za ni, ale spíš jestli musí být v suchu nebo odolá povětrnostním vlivům (dešti). Nějak jsem se o tomto nikde nedočetl. Díky za... celý příspěvek >
UV lampa, 26.5.2009
V dotazu jsem udělal chybu, chtěl jsem se optat, zda pod vodou nebo na souši, viděl jsem totiž i UV lampu integrovanou s fontánovým čerpadlem, to je ale pro mě zbytečné, takže jsem uvažoval o slabém čerpadýlku, které bude pomalu vodu prohánět přes... celý příspěvek >
UV lampa, 26.5.2009
Chtěl bych se zeptat, jestli se UV lampy ponořuji do jezírka nebo musí být na dně. Vyhovovalo by mi spíše řešení s podvodní lampou. Jaký výkon by měla lampa mít pro jezírko 4m3 s 10 karasy? Děkuji.
Réva v druhém roce, 21.5.2009
Chápu to dobře tak, že je mám již nyní ostatní šlahouny uštípnout? 
Réva v druhém roce, 21.5.2009
Jsem ve fázi, kdy mám na zahradě druhým rokem stolní odrůdu vinné révy. Keříky mají v tuto chvíli asi 40 cm, ale mají několik (4-5) výhonů, jedna odrůda dokonce hrozny (ty jsem již vylámal). Můj dotaz zní, jestli mám v tuto chvíli nějaké... celý příspěvek >
Co dál?, 20.8.2008
Koncem dubna jsem vysadil do zahrady 4 darované sazenice révy (údajně 2 různé odrůdy, název nevím). K dnešnímu dni mají 2 rostlinky asi 40 cm a vypadají zdravě, na dalších dvou vypučely u země asi 3 listy a dál nerostou. Dočetl jsem se, že... celý příspěvek >
Péče o mladou révu, 7.7.2008
Dobrý den, letos v dubnu jsem zasadil 5 hlav vinné révy, v současné době mají keříčky asi 10 cm a v průměru asi 4 listy. Poradíte, jak dále se o révu starat? Zajímá mne, zda révu vyvazovat již takto malou, jestli mám zaštipávat některé listy,... celý příspěvek >
Ztráta vody v jezírku, 11.6.2008
Dopustit vodu a po hladine rozsit trochu mouky, kde se zacne shromazdovat, tam bude dira.
Ztráta vody v jezírku, 11.6.2008
To je opravdu hodne, me to dela asi 0,5 - 1 cm za den, i to se mi zda dost, ale je hodne teplo.
Filtr ano či ne, 9.6.2008
Oběhové čerpadlo mám, napájí vodopád do zmíněné výšky a kapacitně bylo uvažováno i s filtrací, ale teď se mi do ní nechce. Vyčkám a uvidím, co voda udělá, zatím je zelenější a zelenější. Ryby už jsou bohužel v jezírku. Pokud pouze spomalí... celý příspěvek >
Filtr ano či ne, 9.6.2008
Chtěl bych se zeptat na zkušenosti, zda je do jezírka s objemem cca 5m3 nutná filtrace. Jezírko je osázené a plave v něm asi 6 menších karásků. Založeno (napuštěno)  před týdnem, folie + kačírek, voda nyní totálně zelená. Součástí jezírka je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika