Příspěvky uživatele - 116.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej Stihl, 10.9.2008
Pán J.S. Teraz budem dávať viac oleja a mám to aj v návode. Emisie ma velmi neoťažujú lebo zostávajú za mnou, akurát na križovatke keď chytím červenú tak ich musím dýchať, čo nie je veľmi príjemné, ale čo už veď je to dvojtakt. Prvých 500km motor... celý příspěvek >
Olej Stihl, 10.9.2008
Dobre tak budem dávať olej v pomere 1:50 ako píše výrobca ako píšeta aj vy. Lenže teraz budem motor zabehávať a budem musieť dávať nijakých 500 km viacej oleja ako 1:50 a po 500 km budem dávať 1:50. Dúfam, že bude už všetko v poriadku.
Olej Stihl, 10.9.2008
Ďakujem za vysvetlenie. Ale viete môj motor má max. 7000 otáčok a ja jazdím asi tak na 3/4 čo je asi 5000 otáčok. Viete keď idem napr. 5km tak idem stále na 3/4 plynu a nie ako píla že chvílu je zaťažená na plný plyn a chvílu ide na voľnobeh. A preto... celý příspěvek >
Olej Stihl, 10.9.2008
Zdravím. Na internete som natrafil na tému o olejoch a písali tam, že olej do dvojtaktu sa musí kupovať podľa otáčok motora. Napríklad olej Stihl je určený pre píly ktoré majú 10000 až 12000 otáčok. Ale môj motor má len 7000 otáčok. A písali tam že... celý příspěvek >
Olej Stihl, 4.9.2008
Nie, to sme sa asi zle pochopili. Ja som používal olej Stihl a Chcel som používať olej Sheron pre jeho nízku cenu.
Olej Stihl, 4.9.2008
Zdravím. Neviem či Vás to bude zaujímať, ale napíšem to. Zo servisu kde som poslal motor(z motorového bicykla) sa mi ozvali a povedali mi že sa odlomila časť z ložiska klukovky a klukovka to vyhodila k piestu a preto sa vylomil ten valec. A ešte... celý příspěvek >
Olej Stihl, 1.9.2008
Ale zapečený bol len dolný krúžok a to tiež len na strane výfukového kanála. A to sa mi nechce veriť že to spôsobilo mnoho oleja v benzíne. Veď tomu motoru som chcel pomôcť aby bol troška lepšie chladený. Ale už to je jedno. Už mu niet pomoci, len... celý příspěvek >
Olej Stihl, 31.8.2008
Ja by som Vám to odfotil, ale súčiastky som poslal spolu s motorom, takže ich už nemám.
Olej Stihl, 31.8.2008
miešací pomer podľa návodu je 1:50 s olejom Stihl alebo Husqvarna. A čo sa mi teraz vylomil valec to bolo pod výfukovým kanálom asi tak 0.5 cm. A v motore nebol nikde karbón len troška na pieste a vo výfukovom kanáli a to tiež málo(ale to som už... celý příspěvek >
Olej Stihl, 31.8.2008
Dal som pomer 1:30 čo nie je tak veľa a v tom problém podľa mňa nebol. Skôr slabé chladenie. A myslíte si že veľa oleja môže uškodiť? Síce neviem ako, keď sa spáli a odíde von výfukovým kanálom.
Olej Stihl, 31.8.2008
Súčiastky som poslal spolu s motorom takže Vám ich neviem ukázať. A karbón bol len na výfukovom kanáli a to tiež len málinko čo je u dvojtaktných motorov normálne.
Olej Stihl, 31.8.2008
Ten bicyke som kúpil spolu s motorom. Motor je vyrobený v Taiwane a jeho krútiaci moment je 1Nm. Tú štrbinu vo valci mohli spôsobiť tie krúžky keď sa zlomili ale inak válec bol hladký. Piest bol trocha čierny ale to je asi normálne. Ten motor som im... celý příspěvek >
Olej Stihl, 31.8.2008
Pán J.S. Motor je zo záhradnej techniky čiže úplne rovnaký ako z krovinorezu alebo píly. Motor má oljem 32cm3, má odstredivú spojku a za spojkou je prevodovka. Klukovka motora má dva vývody. Jeden na štartovanie lankom a druhý vývod je na spojku. Na... celý příspěvek >
Olej Stihl, 31.8.2008
Takže v benzíne problém asi nebol. Zvikneme na tesco pumpe tankovať aj do auta a motorky a ešte sa problém nevyskytol. A keď hovoríte že motor sa zadrel preto že bol málo chladený tak tomu ja pomôcť nemôžem. A výrobca motora predpisuje olej Stihl v... celý příspěvek >
Olej Stihl, 31.8.2008
Motor sa mi pridrel akurát keď som štartoval z križovatky. Stál som na červenej bola zelená pridal som plyn a pri rýchlosti 25km/h motor náhle strácal otáčky a výkon. Potom som ho odpojil od kolesa a vyskúšal na prázdno, nemal otáčky. Tak odhadom asi... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika