|
Příspěvky uživatele - 73.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slivoň Stanley, 24.6.2019 Dobrý den,
děkuji, zkusím udělat jak popisujete. M.C. |  | Slivoň Stanley, 23.6.2019 Nikdo neví, co by to mohlo být??? |  |
|  | Slivoň Stanley, 22.6.2019  Dobrý den,
prosím o radu. Mám na podzim zasazenou slivoň Stanley. Nyní začala mít na konci větví suché, zčernalé listky, vždy tak posledních cca 10 cm. Všechny konce jakoby hynou a nerostou dále... Nevíte, co by to mohlo být a jak proti tomu... celý příspěvek > |  | Jak daleko sázet stromy od sebe?, 7.6.2019 Dobrý den, chtěla bych zasadit na podzim 5 následujících stromů. Mám v plánu je sázet do řady vedle sebe podél plotu. Otázka tedy zní, jak široké tyto stromy v dospělosti budou popř. jak daleko od sebe stromy sázet? Pořadí by bylo... celý příspěvek > |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 9.4.2019 Dobrý den, děkuji mockrát za radu. M.C. |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 7.4.2019  Dobrý den, děkuji mockrát za rady, jak ostříhat Lunu a Red Topaz. Mohu ještě poprosit o radu na Rajku? Děkuji mooc. M.C. |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 7.4.2019 Dobrý den, děkuji mooc za radu. Jdu to střihnout :-)
M.C. |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 5.4.2019  Luna M26 v příloze. |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 5.4.2019 Viz foto v příloze. Děkuji. |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 5.4.2019  Dále pak prosím o radu, jak ostříhat jabloně Lunu a Red Topaz? Obě na podnoži M26, stáří stejné... Děkuji mooc. Jsem zahradnice - začátečnice. M.C. |  |
|  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 5.4.2019  Dobrý den,
jak byste mi doporučil ostříhat jabloň - Rajka na podnoži M26? |  | Jak zasřihnout mladou broskev Redhaven?, 5.4.2019 Děkuji za rady :-)
M.C. |  | Jak zasřihnout mladou broskev Redhaven?, 4.4.2019  Dobrý den, jsem zahranice-začátečnice a potřebovala bych poradit, jak zastřihnou mladou broskev Redhaven, zasazenou na jaře 2015: Prozatím jsem ustřihla větve, které vedly dovnitř koruny. Teď nevím, zda-li mám zkrátit ostatní větve cca o 1/3 tak, aby... celý příspěvek > |  | Střih mladé slivoně Stanley, 4.4.2019  Dobrý den, potřebovala bych poradit, jsem zahrádkářka-začátečnice a potřebovala bych poradit, jak ostříhat slivoň Stanley sázeno vloni na podzim. Byla bych moc ráda, kdyby se mi aspoň takhle přes fotku dalo nějak poradit co a jak zastřihnout...... celý příspěvek > |  | Střih mladých jabloní, 4.4.2019  Luna M26 |  |
 |
|
|
|