|
Žlutá růže, 5.12.2022 dobrý večer potřeboval bych poradit.Hledám nějakou sytě žlutou nebo zlatožlutou růží, plnokvětou, keřovou, vhodnou k řezu. Vonět nemusí ale měla by bít odolná a dlouho kvést. Nějaké jsem si už našel, jako třeba Candlelight, Fresia, Golden... celý příspěvek > |
 |
Hrasek a kvetak, 27.5.2020 Aha no máme teď na zahradě 2 holuby, nebo hrdličky, tak jestli to nejsou oni. A nějaký nápad jak uchránit aspoň ten hrášek? |
 |
|
 |
Hrasek a kvetak, 26.5.2020  Ještě další obrazek |
 |
Hrasek a kvetak, 26.5.2020  Prosím nevíte, co mi sežralo květák a teď začíná i hrášek? Je to jak kdyby to někdo strihnul |
 |
Paphiopedilum delenatii a paphiopedilum maudiae, 21.6.2019 Moc vám děkuji za rady :) |
 |
Paphiopedilum delenatii a paphiopedilum maudiae, 12.6.2019 Moc vám děkuji za odpověď. Vím že to není moc ideální umístění ale je to jen dočasné navíc je mám v zadu a před nimi jsou další rostliny trochu stíní takže jim tam tolik toho slunce nesvítí, a větrám aby tam nebylo takový horko i když tam v bytě máme... celý příspěvek > |
 |
Paphiopedilum delenatii a paphiopedilum maudiae, 10.6.2019 Dobrý den chtěl bych se tady někoho zeptat kdo má zkušenosti s paphiopedily. Nedávno jsem si pořídil paphiopedilum maudiae, paphiopedilum delenatii, paphiopedilum delenatii var. Alba, paphiopedilum callosum x sukhakulii a paphiopedilum... celý příspěvek > |
 |
Rajčata choroby, 27.5.2019  Skvrnitost? |
 |
Rajčata choroby, 27.5.2019  Fotky se mi nevložily všechny, tak ještě prikladam |
 |
Rajčata choroby, 27.5.2019  Dobrý den, Prosím na prvních dvou fotkách je to plisen bramborova? Ma i zkroucene listy. A jaky nejšetrnější postřik? Třetí fotka je asi skvrnitost? Moc děkuji |
 |
|
 |
Porod, 22.5.2019 Dobrý den, může samice rodit i odpoledne nebo rodí jen v noci? Děkuji. |
 |
Vybíráme skleník, 13.2.2019 a děkuji všem za dosavadní reakce... |
 |
Vybíráme skleník, 13.2.2019 právě, že je to náš úplně první skleník a navíc bych chtěl "obloukový" čili ne klasický a sklo upřímně opravdu nechci... nevím - prostě mi přijde nebezpečné..neforemné - prostě nechci :-) ale zase mám strach z těch "sranda" konzolí - jestli to není z... celý příspěvek > |
 |
Vybíráme skleník, 13.2.2019 Zdravím,
asi tato otázka tady už zazněla mockrát, ale i po přečtení tun textu moc chytřejší nejsem...
- zjistil jsem, že by bylo ideální místo polykarbonát 6 namísto 4mm (ale ta cena navíc mě odrazuje...)
- síla konstrukce by měla... celý příspěvek > |
 |
Źloutnoucí trávník, 31.8.2018  Dobrý den,
prosím Vás o radu, co dělat s trávníkem (viz foto). trávník je založen v litopadu loňského roku. Trávník žloutne. Napadlo mě, zdali jej není potřeba vertikutovat. Nebo chybí živiny? Nebo vláha?
Děkuji za radu.
Jakub |
 |