|
Příspěvky uživatele - 138.47
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Líska Lombardská červená, 21.1.2018 Mám Lombardskou červenou pár let, ze stromku je keř. Pár oříšku má každý rok, hodně oříšku je prázdných. Letos zasadím vedle ní dva řízky kvůli opylování a trochu keř prosvětlím. Víc nevím jak ji pomoci, jen co jsem tady vyčetl. snad ji... celý příspěvek > |  | Nej odruda a nej zklamání 2017, 24.11.2017 Já se přiznám, že už to nemám kam zasadit. Asi 10 kousků jsou roubovaný, asi okolo 22 z řízků a 3 kousky ještě po němcích, vlastně po farářích. Mám už zákaz výsadby od manželky. Litoměřicko. |  |
|  | Nej odruda a nej zklamání 2017, 23.11.2017 Mám z řízků MOPRU většinu hlav a letos i přes mrazíky úroda jak hrom. Ani jsem to nečekal. Kolegovi podemnou všecko pomrzlo. Mopr je bezva chuťově, jen ho na jaře preventívně postříkám proti houbě a plísní a tím stříkání končí. doporučuju,... celý příspěvek > |  | Řízkování a mšička révová, 23.11.2017 Mám pár desítek hlav na zahradě z řízků a páč jsem už v,,dědkovském,, věku a pomalu zahradu předávám nejstaršímu synovi, tak jsem radši právě kvůli mšičce zakoupil na moravě pár roubovaných rostlin aby něco na zahradě zůstalo, kdyby se ta mrcha... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|