|
Příspěvky uživatele - 248.140
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co opyluje kiwi?, 10.6.2019 Šmrdolením mu určitě neublížíte, jen si "pojistíte" úrodu . Lída |  | Jablcka pre bezzubych, 8.6.2019 Všechna se dají nakrájet na plátky ... Lída |  |
|  | Tisu žloutne jehličí, 7.6.2019 Podle fotky mi připadá, že to je jen vnitřní jehličí, které normálně stářím opadává, ale to byste se asi neptal, když ho máte 30 let... Lída |  | Vysychanie 40r borovice, 6.6.2019 Pokud jí někdo úmyslně něco nenalil, tak se přikláním k p.Petrovi z H., že sucho v hloubce kořenů. Podél trati HK - Pardubice je spousta suchých borovic a bříz. Jen sem tam uschlo něco... celý příspěvek > |  | Vysychanie 40r borovice, 5.6.2019 A nenalil k ní někdo něco? I když díky posledním horkým létům je vidět hodně uschlých stromů. Lída |  | Napadení ptačího zobu, 5.6.2019 To vypadá na třásněnku. U gladiolů se na ni používá Vertimec... Lída |  | Maliník, 5.6.2019 Proč? Ptal jste se na Bofix, odpověděla jsem. Ale lebeda fakt není problém. U mne je v malinách bršlice, ta se tahá hůř. Ale vytáhnu, co jde, pak do malin udělám mulč z posekané trávy (to jim prospívá) a tím se omezí i bršlice. Takže pokud byste... celý příspěvek > |  | Ostruziny beztrnne, 5.6.2019 Teď už nic nezakracujte. Lída |  | Angrešt - usychající větve, scvrkávající se plody, 5.6.2019 Na Agromanuálu radí odstranit napadené větve a použít fungicid (tam doporučují Serenade Aso, ale to se prodává jen v 5 litrovém balení za 2500,-). Takže jedině nějaký vyzkoušet, ale pozor na ochranné lhůty, za chvíli bude angrešt zrát). Osobně bych... celý příspěvek > |  | Jahodník neroste, 4.6.2019 Na to místo jsem se ptala proto, že pokud se po sobě sází opakovaně jahody po jahodách, tak ty druhé rostou hůř. Ty první si totiž z půdy "vytáhly" potřebné látky a naopak tam "vyloučily" svůj odpad. Případným přihnojením jen dodáte chybějící, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Angrešt - usychající větve, scvrkávající se plody, 4.6.2019 Botrytida? Lída |  | Maliník, 4.6.2019 ps - postříkat ho můžete, ale jen, pokud se chcete maliníku zbavit. Zůstane vám tam jen tráva, Bofix likviduje dvouděložné rostliny. Lída |  | Maliník, 4.6.2019 Ale lebeda se dobře tahá ... Lída |  | Prosím pozná někdo co je to za plevel?, 2.6.2019 Konvalinko, my tam tehdy měli pivoňky, kamzičníky, tulipány a kopretiny. To přežilo bez problémů. Asi pokud tam nemáte vysloveně vřesovištní, tak by to mělo přežít, vždyť se zahrádkaří i na půdách obsahujících vápenec. Lída |  | Choroba nebo nedostatek vyzivy?, 2.6.2019 Může to být i virové onemocnění. Lída |  |
 |
|
|
|