|
Potůček, 5.6.2020  Dalo by se pane Hrkal nějak obecně říci jak b\ měl vypadat průřez potůčku? Pro pochopení otázky přikládám obrázek. Stále uvažuji abych po položení folie a při vykládání kameny nedošel k závěru, že měl být hluboký alespoň... cm. |
 |
Vortex MATALA, 20.5.2020 Mechanický filtr se pokoušíte nahradit biologickým. Budete to mít pořád ucpané. |
 |
|
 |
Co se betonuje dříve u jezírka, 11.9.2019 Dívám se na fotky realizace jezírek ze ztraceného bednění u odborných firem a docházím k závěru, že není jednotný postup. V poodstatě jsou postupy dva. Nejprve se vykope jáma a potom se postupuje následně
a) natáhne se potrubí pro gulu a... celý příspěvek > |
 |
Kosení trávy kolem jezírka, 14.8.2019 Rozumím Vám. Taky jsem měl 30 let jezírko s hustou faunou v jezírku a okolí. Užasné na pozorování kousku přírody. Akorát nebylo vidět co je pod hladinou zarostlou lekníny. Teď předělávám na typ s průhlednou hladinou až na dno a omezení rostlin v... celý příspěvek > |
 |
Minimální výše hladiny v bubnovém filtru, 29.7.2019 Ano, nejste náhodou konzultant SAP modulu nebo programátor ABAP či snad bázista? |
 |
Jeseter vyskocil z jezirka, 26.7.2019 Co ho to natočilo? Bezpečnostní kamera? |
 |
Jezírková filtrace Eazy Pod vs Tripond, 22.7.2019 Přečetl jsem si Váš příspěvek a mám k němu tři otázky:
1. Proč není v sekci bazeny a jezirka
2. Proč je hvězdička u tohoto příspěvku
3. Tento příspěvek nezadával nezkušený uživatel ale zdatný jezírkář a asi zná i složitost odpovědi na... celý příspěvek > |
 |
Minimální výše hladiny v bubnovém filtru, 19.7.2019 Děkuji za překlad. Tady na tomto videu to vylepšije přídavným rámečkem z makrolonu.
Nemá tam ale záběr zda síto vkládá mezi gumu a makrolonový rámeček. Možná to říká. Pusťte si to a Váš poslech co říká. Děkuji. Když jsem byl v loni v Chorvatsku... celý příspěvek > |
 |
Minimální výše hladiny v bubnovém filtru, 18.7.2019 Když umíte německy tak se mrkněte ma youtube jak to řeší, Škoda, že na videu kecá německy a neukazuje jak to řeší. Děkuji za Váš výklad jak to opravit.
|
 |
Minimální výše hladiny v bubnovém filtru, 17.7.2019 Jedná se o bubnový filtr Aqua Forte? |
 |
|
 |
Zahradní jezírko od píky, 14.7.2019 Začal bych tím, že bych tu zásuvku vyměnil za vodotěsnou. |
 |
Filtrace jezírko 5m3, 10.7.2019 Přečetl jsem si Váš příspěvek a zastal bych se Banata, Znát objem jezírka je první základní informace z níchž se vychází. V ní nemůže být slůvko asi. Jako bývalý rybář jsem chytil svojí první štiku která měla téměř metr. Tak kolik ta ryba tedy... celý příspěvek > |
 |
Filtrace jezírko 5m3, 10.7.2019 Tuto odpověď považuji za nejlepší. Stručná, srozumitelná, bezchybná. Akorát uvažuji kdo je její autor. Typuji, že dlouholetý, řemeslně zdatný provozovatel jezírka. A to proto, že doporučil biologický filtr si udělat sám. |
 |
Chov pstruhov, 6.7.2019 Výhodou stránek zahrada je, že když si pročítáte jednotlivá zdejší fora tak zjišťujete, že v této republice je ku podivu ještě spoustu odborně zdatných jedinců, kteří mají výsledky a jsou ochotni se o své poznatky podělit. Baví mne o volných chvílích... celý příspěvek > |
 |
Stěny jezírka ze ztraceného bednění, 16.6.2019  Kdyř se zdí stěny jezírka ze ztraceného bednění a volí se jiný než rovný tvar stěny a musí se kvadry stavět na sebe střídavě k vůli vazbě nevznikne úplně rovná stěna. Čím se to potom omítne aby stěny byly úplně hladké pro položení folie a... celý příspěvek > |
 |