Příspěvky uživatele - 109.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
osázení hrobu, 23.4.2008
Neví někdo, jaká rostlinka podobná mechu vytváří husté koberce?Potřebuji osázet lem hrobečku.Děkuji za každou radu.M.
Osázení hrobu, 23.4.2008
Prosím o radu!!!Máme hrob na lesním hřbitově, kde veškeré květiny okoušou srnky a zajíci.Přesto bych tam ráda něco zeleného, co by vytvořilo koberec.Poradí mi někdo???M.
Červený rybíz - listy , 21.4.2008
Na listech červeného rybízu se objevily purpurové skvrny, jsou trochu vyboulené a na spodu -na některých, je něco živého, malinkého.O co se jedná a co s tím, poraďte,prosím.M.
maliny - rostou si kde chtějí, 18.4.2008
Prosím o radu, jak zničit mladé výhonky malin, rostoucí v blízké skalce.Vykopáním bych zničila obrostlou skalku a maliny se mi ve skalce asi líbit nebudou.Jak na to?M.
Ošetření mladých jablůněk, 14.4.2008
Jsem začátečník a potřebuji poradit, zda malé stroměčky-loni zasazené, které nyní mají asi 5výhonků, vypadajících na květy, je vhodné nějak ošetřit, abych předešla nevím jakým chorobám.Prosím o zasvěcení tajů pěstování jabloní.M.
Narcisy odkvetly, 14.4.2008
Po odkvětu jsou jen listy a ty začínají žloutnout.Není to moc hezké, poraďte co teď, aby netpěly cibule.Děkuji.M.
rajčata - rady pro začátečníky, 10.4.2008
Veroniko, s tím kompostem to moc neřešte.Pokud máte zahrádku, určitě máte také trávu a ta se seká.Takže dobrý odpad.Z kuchyně jsou také některé zbytky.Myslím slupky od brambor, okrojky zeleniny.Když to budete dávat všechno na kupu, která bude mít na... celý příspěvek >
okurky nakládačky - pěstování vertikulárně, 11.3.2008
Prosím někoho, kdo má zkušenost s pěstováním nakládaček svisle. Jakou konstrukci a jak vést výhony, aby se nesesouvaly. Děkuji za radu. M.
Tulipány - co teď?, 8.2.2008
Již nyní mám vylezlé tulipány asi 8 cm. Jsou slabé, jakoby vyčáhlé, co s nimi když je teprve únor. Pokvetou?
mochna křovitá, 8.2.2008
Prosím o radu, mám keřík mochny křovité, který je nízký, ale rozložitý. Má se nějak stříhat a jestli ano, jak a kdy, aby kvetl.
Bobkový list - vavřín, 11.1.2008
Prosím, nikdo neporadí, co s vavřínem, který se celý leskne a lepí???
Vavřín - lepivé listy, 9.1.2008
Mám malý vavřín, zatím v květináči od léta. Má lepivé listy, jsou lesklé a i okolo květináče je parapet lepivý. Co s ním je? Prosím o radu. M.
Obrázek pivoňky od Ilči ve zprávě pivoňky přesazení, 30.12.2007
Prosím, pokud někdo ví jaký má tato pivoňka - růžová se světlým středem - název, ozvěte se. Moc děkuji předem.
Pivoňka paní Ilči, 23.12.2007
Obrázek vaší pivoňky mě dostal, protože si myslím, že je to ta, kterou sháním. Prosím, je krásně vonící? Pokud ano, jaký je její název, moc bych ji chtěla. Markéta.
voňavá pivoňka, 4.12.2007
Je pravda, že trochu voní všechny. Ale mnou popisovaná voní intenzivně a provoní místnost. Mám totiž červené, bílé i růžové, ale vůně jen velmi slabá.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika