|
TOP maliny, 22.9.2018 OCTAVIA - mate niekto skusenost s touto malinou? udajne by to mala byt jedna z najlepsich..
|
 |
TOP maliny, 22.9.2018 OCTAVIA - mate niekto skusenost s tuto malinou? udajne by to mala byt jedna z najlepsich..
|
 |
|
 |
Maliny - osvedcene odrody 2018, 20.9.2018  Dobry den, nikto nereaguje tak zacnem ja... chcel by som vysadit dva 6 metrove pasy malin na drotenky mal som vybrate odrody GLEAN AMPLE a HIMBO TOP dostal som sa aj k prispevku, kde je pisane ze HERITAGE je tiez dobra, pripadne som nasiel ze POLKA... celý příspěvek > |
 |
Jofela, 20.9.2018 Ďakujem Vám |
 |
Jofela, 19.9.2018 Dobry den pan Fiala, postrek robite na slivkach proti monilioze v case ako na marhuliach? teda pred kvitnutim a po odkvitnuti? ktore konkretne pripravky mate na slivky proti monilii dakujem. |
 |
Joganta nr.7184, 19.9.2018 Keď som toto čítal, tak som z chuti zasmial :)
Peter |
 |
Maliny - osvedcene odrody 2018, 17.9.2018 Zdravim vas vsetkych, ake mate nove skusenosti s malinami po niekolkych rokoch pestovania..ktore maliny by ste urcite odporucili..?
Dakujem. |
 |
Mulcovanie malin, 15.9.2018 Dakujem Vam, rad by som vysadil odrody himbo top a glean ample..myslite si ze mi nevymrznu a dobre dozreju aj vo vyske okolo 450 mnm?
peter |
 |
Opad malych plodov na slivke, 8.9.2018  Dobry den, na jar ked slivka zarodi uz po postreku proti piliarke slivkovej opadne velke mnozstvo malych plodov, ostane len par kusov velkych a vela malinkych zozltne a opadne..strom ktory ma 6 rokov ma iba zopar plodov..stalo sa to na na toptaste a... celý příspěvek > |
 |
Mulcovanie malin, 8.9.2018 Dobry den, chcel by som sa opytat cim mozem mulcovat maliny proti burine a trave, aby som ich nezadusil, aby teda cez mulc vyhanali nove pruty ak budu zrezane maliny po zem..
premyslal som bukove piliny tych mam dost.. su... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dá sa s touto chorobou - skodcom teraz ešte niečo robiť, 11.7.2018 Ďakujem vám všetkým za pomoc.. |
 |
Dá sa s touto chorobou - skodcom teraz ešte niečo robiť, 11.7.2018  Ešte pripájam iné foto |
 |
Dá sa s touto chorobou - skodcom teraz ešte niečo robiť, 11.7.2018  Dobrý deň mám na hruškách toto... ako sa toho zbaviť.. Ďakujem za každú radu |
 |
Co to je za stonožku a jak se jí zbavit?, 4.7.2018 Tak ako to dopadlo prosím..čo vám.pomohlo... máme ich na tisíce... |
 |
Rez marhule, 18.4.2018  Dobry den, co s predcasnym obrastom..pucikmi..mam ich vyslepit a nechat rast iba puciky na konaroch alebo ich nechat rast..jedna sa o kotlovitu korunu kde su ponechane tri kostrove konare.. dakujem pekne |
 |