|
Příspěvky uživatele - 54.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní traktor - Turbo LUX 18V - nejde řadit variátor, 22.3.2020 Zdravim potřeboval bych poradit s traktorem Turbo lux 18v w2318, respektivně s převodovým ústrojím. První převodový stupeň jde zařadit. ale dalších 8 kvaltu které by se měly řadit pomocí variátoru už nejdou. kdybyste někdo měl prosimvás fotku jak to... celý příspěvek > |  | Čerpadlo pro závlahu, 11.6.2019 Také nemám nedůvěru k výrobkům z těchto zemí, ale Malyš z Ukrajiny mně vydržel 21 let, od té doby mám již třetí. |  |
|  | Boikovo obrovské, 2.12.2014 Trocha do mlýna- u Vltavy, Kamýk nad Vltavou, je asi 12 stromů podél staré silnice. Díky vašim dotazům se mi odrůdu podařilo identifikovat. Plody zploštělé, váha 300-500 g, průměr má jedno jablko 12 cm, výška 6 cm. Říkám si, jestli takové spadlo... celý příspěvek > |  | Stiga Estate 6102 HW, 6.8.2014 Dobrý den. Máte nějaké zkušenosti s tímto traktorem?
Nebo by jste mi doporučili jiný traktor na plochu 2000 m3 s motorem nejméně 18 HP, velkým košem a záběrem nejméně tak 98 cm do 80 tisíc?
Předem děkuji. :)
|  | Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe, 11.6.2013 ahoj my sme vykopali díru srovnali sme dno do roviny a pak sme tam položili tvrzenej polistiren a na to geotextili a plachtu a dno je krasně rovne a měkounke takže vřele doporučuji |  |
 |
|
|
|