|
Příspěvky uživatele - 125.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Minimální výše hladiny v bubnovém filtru, 30.5.2019 Nevím, zda úplně správně chápu to vaše zapojení (malůvka by asi byla fajn), ale pokud do bubnu natéká 2x110mm, z něj 1x110mm do bio a za ním teprve čerpadlo?
Pokud je to takto zapojené, tak takhle to samozřejmě nemůže fungovat. Proč?... celý příspěvek > |  | Skrápěná filtrace, 20.12.2018 Aha, nebyl jsem přihlášen, to byl můj post. |  |
|  | Skrápěná filtrace, 20.12.2018  Mě nikdy nenapadlo, že se budu na Zahradě dobře bavit. Líp to říct nešlo.
Hezké a klidné svátky všem.
Mě moc dobře nezačaly, jeden z největších kaprů mě lehl na bok a už to chudák nerozchodil.
|  | Zapojení bubnového filtru, 26.1.2018 Může to být i otázka nastavení řídící elektroniky, nebo též konstrukční úprava bubnu. V čerpadlovém zapojení dle mého musíte mít i nějaké nouzové otvory mezi vstupem a výstupem pro případ přetečení (možná porucha čidla).
Podle mě to není úplně... celý příspěvek > |  |
|
|
|