|
Rajčata 2022, 6.1.2022 Ano, určitě jsou tyčková. |
 |
Jak ostříhat tuto broskvoň?, 20.4.2021 Mrkněte na videa pana Urbánka na youtube, podle nich to určitě zvladnete☺ |
 |
|
 |
Co sežralo sazenici ve skleníku, 16.3.2021 Ano, slimáci... taky mi ožrali 3 přísady z 10 a ožírají i malé rostlinky, co lezou ze semínek. V loni jsem se s nima setkala poprvé, dřív u nás vůbec nebyli. |
 |
Hlávkový salát, 12.3.2021  Loni jsem poprvé na podzim vysela a následně v listopadu přesadila do skleníku ozimý salát Humil. Až do února moc nevyrostl, zato teď je každým dnem krásnější. Foto je z 10.3. 2021. |
 |
Předpěstování košťálovin, 17.2.2021 Tak už se nám začíná trochu oteplovat, a tak bude možné vysévat a vysazovat nějaké saláty a kedlubny do skleníku. Začal už letos někdo? Já koncem ledna vysela pokusně semínka salátu a ředkviček do skleníku a dnes jsem zjistila, že už vylézají,... celý příspěvek > |
 |
Chcel by som si vypestovat Jiřiny /Dahlie/ zo semien, kde sa daju kupit?, 16.1.2021  Mela jsem tyto seminka tuším z OBI, predpěstovávala jsem od března. Na podzim jsem vyryla hlízy a uschovala přes zimu. |
 |
Mošt chytá plíseň - kde je chyba?, 1.11.2020 Určitě bych ty lahve nevkládala do horké 80 st. vody. Doporučuje se pozvolné ohřívání. Já teda zavařovala další várku vždy od chladnější vody a postupně zahřívala na požadovanou teplotu. Pokud nechcete čekat až horká schládne je jediná možnost ji... celý příspěvek > |
 |
Vlašský ořech - nemoc listu (fotky), 22.9.2020  Pokud máte něco takového, tak je to vrtule ořechová. |
 |
Nejsladší rajčata, 11.9.2020 Méně slunce a více vody... |
 |
Okurky hadovky ve skleníku, 11.7.2020 Okurky hadovky mám letos nejhorší za posledních 6 let. První to nerostlo, byla zima, pak přišly horka a sviluška, teď zase zima. Něco málo sklízím, snad to ještě chvíli vydrží😊 |
 |
|
 |
Rajčata - co jim je?, 25.6.2020 Nedostatek vápníku. Kupte výživu na list Wuxal kalcium. |
 |
Jak vypadá váš skleník na sezonu 2020?, 19.6.2020 Radku, pěkný prales a ještě větší bude tak za měsíc uvidíte😄. To je Vaše první skleníková sezóna? Ty brambory v kýblech bych dala radši ven... |
 |
Uz nekde uzraly tresne?, 3.6.2020  Tak jsem udělala taky pár fotek. Snad je to Karešova... |
 |
Uz nekde uzraly tresne?, 2.6.2020 Náš strom má cca 18 let a manžel to tipuje na Karešovu😉 |
 |
Uz nekde uzraly tresne?, 2.6.2020 Zlatí kosové🙂, ti jsou nic proti hejnu špačků, co tu letos máme už teď! |
 |