|
Příspěvky uživatele - 1.203
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikace hub, 22.5.2019 Ano, je to logicke, protoze hodne prselo. |  | Zdvojené plody, 22.5.2019 Vloni jsem se v mensi mire, zato letos velmi hojne setkal s takovym nesvarem - plody na slivonich, tresnich a broskvonich jsou zdvojene - na jedne stopce dvojity plod. Kdyz jsem ted delal probirky broskvi, zjistil jsem, ze se to tyka cca poloviny (!)... celý příspěvek > |  |
|  | Melouny 2019, 21.5.2019 Hmm, a jak to delate? Nikdy mi na jedne rostline nedoraje vic jak jedna dyne ci meloun. Podminky, jak dosahnout vice plodu, bych velmi rad vytvoril, ale netusim jak... |  | Nové výhonky, 21.5.2019 Housenka zijici ve vrcholcich vyhonu (nejen merunek, ale jakychkoli ovocnych stromu). |  | Broskvoďż˝ - poraďż˝te co dďż˝l, 21.5.2019 Zredukovat. |  | Výsev Hokaido, 17.5.2019 Samozrejme, ze rychleji vzejdou, pokud je predpestujete v teple (doma, ve skleniku), nicmene nyni uz ma byt takove pocasi, ze to ztraci vyznam, nic tim neurychlite. Staci je pichnout do zahonu a udrzovat primerene vlhke (jako kazdou jinou zeleninu).... celý příspěvek > |  | Výsev Hokaido, 17.5.2019 Nikdy semena nemacim, neni k tomu zadny duvod. Pokud jsou v zemine/substratu, ktera je udrzovana vlhka, nasaji si potrebnou vlhkost na kliceni z ni. Delam to tak vzdy, s dynemi, cuketami i okurkami. Vse (pokud je semeno vporadku) behem nekolika dni... celý příspěvek > |  | Cukety 2019, 17.5.2019 Nejde o to, jak kvet vypada, ale z ceho roste! Pokud roste z male cuketky, jde o samici kvet, pokud z obycejne tenke stopky, jde o samci. Uplne stejne jako kazde dyne, okurky, melounu,... Na vasich fotkach vidim jen samici kvety, jen u tech focenych... celý příspěvek > |  | Cukety 2019, 16.5.2019 Ale vzdyt vam Mimmo pise, ze to nebyly samci, ale samici! |  |
 |
|
|
|