Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez meruňky, 20.1.2016
Tuto diskuzi si laskavě odpusťe, to snad není předmětem dotazu. Nevím, jestli má cenu na to reagovat, ale pro váš klid - sousední pozemek je prázdný, sousedka žije ve Švýcarsku a jak se při posledním rozhovoru vyjádřila, nehodlá s ním nic podnikat. V... celý příspěvek >
Dostupnost Viktoria nebo Bohumil, 27.10.2015
Nevíte někdo o prodejně, kde se dá sehnat odrůda Viktoria nebo Bohumil?
Zasychání špiček listů jahod, 26.6.2015
Tak závěr - plody byly naprosto normální, schnutí se na další listy nešíří. Nezjistil jsem, o co se jedná, ale nebylo to nijak ku škodě.
Skvrnitost listů dýní a cuket, 26.6.2015
Tak nakonec se to objevilo jen na několika prvních listech, dál už rostou naprosto normálně. Zřejmě výkyvy počasí - horko/chladno/déšť...
Zasychání špiček listů jahod, 3.6.2015
Bylo foceno před několika dny, 30.5. Květy a plody byly všude, toto je zrovna vyfocené místo mezi nimi. Jinak vývoj je takový, že nové listy s poškozením nepozoruji, pouze se oddrolují stávající zaschlé části listů.
Díky za odkaz! No i podle něj, tj. podle obrázku a příznaků, to na tuto chorobu vůbec nevypadá, ale uvidím jistě, až jahody dozrají. Stejně už je pozdě, protože stříkat by se muselo před květem, jinak píší, že je postřik neúčinný. Přesto dík, docela... celý příspěvek >
Asi si nerozumíme. Potřebuji více obrázků, se kterými bych příznaky jednoznačně porovnal. Zrovna na tomto je projev úplně jiný - neostrý okraj zhnědnutí a jakési výrůstky, asi ona houba. Já mám pravý opak, ostrou nerozšiřující se hranici zhnědnutí a... celý příspěvek >
Však to jsem právě zkoušel, a k ničemu to nevedlo. Pár anglických nebo německých odborných článků bez obrázků, které mi k ničemu nejsou, protože potřebuji jednak srovnat vizuelní projevy s nějakými fotkami, abych si ověřil, že je to ono, a pak hlavně... celý příspěvek >
Zatím jsou plody bílé a není na nich náznak žádného poškození. Na druhé odrůdě (1m vedle), která zraje dřív, hnědé listy nejsou a jahody nehnijí. Nějak se ale nemůžu na netu dopátrat popisu této choroby a případně u nás dostupných prostředků pro... celý příspěvek >
Další diskuze:  61626364  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika