|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Papriky 2016, 22.4.2016 400 m.n.m., včera ráno -3.5°C. Papriky ve skleníku už 2 týdny mám a daří se jim mnohem líp než na okně. | | Vyrovnání trávníku, 21.4.2016 Pán měl na mysli směs zeminy, písku a kompostu, kteroužto nazval nešťastně trávníkovou směsí (která je naopak běžně užívána pro označení směsi trvního semene). | |
| | Jarne mraziky 2016, 21.4.2016 -3.5°, Brno, 400 m.n.m. | | Jarne mraziky 2016, 19.4.2016 Dle mého mnohaletého pozorování jsou předpovědi od ČHMÚ velmi přesné, naopak předpovědi ze zahraničních zdrojů většinou nesedí. | | Jahody ze semen, 18.4.2016 Vyplatí? V jahodárnách prodávají 26 rostlin za 200,-, tzn. 1 sazenici za 7,-. A to je velice kvalitní a kontrolovaná sadba. Než se piplat se semínkama s nejistým výsledkem, rozhodně bych šel touto cestou. | | Je to plevel?, 18.4.2016 Tak to netuším. Já je letos zkouším pěstovat poprvé, pár jsem jich předpěstoval a vysadil ven, většinu jsem vysel na jejich plánované stálé místo a teď klíčí.
Možná bych počkal ještě chvilku, až budou mít tak ze 3 pravé listy, a pak je zkusil... celý příspěvek > | | Je to plevel?, 18.4.2016 Je to samozřejmě topolovka. U mně vypadá stejně, ostatně i na vaší fotce jsou všude kolem klíčících semen vidět další nevyklíčená semena topolovky. | | Kácení ořechu, 15.4.2016 Máte pravdu. Zákon uvolnit kácení stromů docela široce, ale následně se opět zpřísnil, ale s jednou výjimkou. Je to tak, že poslední stav povoluje kácení ovocných stromů na zahradě bez povolení, a to v době vegetačního klidu.
Váš druhý dotaz -... celý příspěvek > | | Kácení ořechu, 15.4.2016 Pokuď je v havarijním stavu a hrozí od něj nebezpečí, stačí ho řádně nafotit (jako případný důkaz, kdyby nějaký úřad na udání dělal problémy...) a můžete jej odstranit.
Pokud není v havarijním stavu a jeho obvod je více jak 80cm, tak požádejte o... celý příspěvek > | | Postřik do jahod, 14.4.2016 Jestli máte potřebu zbytečně používat chemii, tak si jej kupte, je to vaše věc. A proč nám to říkáte? | |
| | Převoz broskví, 5.4.2016 Tato diskuze je o broskvích, nebo o melounech?
2-3xvětší než od velkopěstitelů? Ehm... | | Zahradna hadica pod stalym tlakom, 4.4.2016 Můžu vám říct jen svoji zkušenost - mám obyčejnou noname hadici s noname elektroventilem pod stálým tlakem ~3 bar a problém s tím není. | | Jahody, 4.4.2016 Jahody není nutno přikrývat, s mrazem nemají žádný problém.
Odnože odstraňovat. Ponechejte je, až budete jahody likvidovat a zakládat nový záhon. | | Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 31.3.2016 Aha, takže nejsou. Pro touhle alchymii jaksi nemám pochopení, nemám nejmenší problém s rostlinami předpěstovanými v obyčejném zahradnickém substrátu. Díky za různé pohledy, závěry si z toho každý může učinit podle svých možností a požadavků. | | Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 31.3.2016 Jasný, však rozumím odpovědím. Máte problém s místem atd. Já nemám problém ani s místem na oknech pro papriky, rajčata a lilky pro svoji potřebu, ani s klíčením, ani s růstem v kelímcích. Saláty a košťáloviny si předpěstovávám ve skleníku. Zajímal... celý příspěvek > | |
|
|
|
|