Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Usychání levandulí, 2.6.2016
No, přes zimu v nich samozřejmě vlhko je. Nedokážu porovnat, jestli dole je "víc vlhko" než nahoře, obé zeminy jsou mokré. Ale jinak si to vysvětlit nedokážu. Teď na jaře vše krásně obrazilo a daří se v tom stavu, ve kterém zůstaly po zimě, tj. ty... celý příspěvek >
Postup roubování, 31.5.2016
Rád bych si zkusil naroubovat třešeň a chtěl bych to provést co nejoptimálněji. Mám místo, kde jsou hejna semenáčků třešní, a mám vyhlídlou třešeň, kterou bych chtěl mít. Abych nepromrhal zbytečně času a neoslaboval stromek, zamýšlel bych to... celý příspěvek >
Identifikace květiny, 30.5.2016
Chtěl jste identifikovat nebo ne? Jestli se vám to nezdá, můžete se podívat na jiné obrázky okrasných česneků.
Identifikace květiny, 30.5.2016
Lepší by bylo dát foto celé květiny. Podle květů to vypadá jako okrasný česnek.
Vzdálenost plotu od souseda, 26.5.2016
Zákon hovoří o tom, že je možné sázet 1.5m od plotu dřeviny, jejichž výška nepřesahuje 3m, jinak ve vzdálenosti 3m. Nevím, jestli se to týká keřů. A je to celkem nový zákon, zpětně to určitě neplatí. Pak se v něm hovoří o možnosti odřezat větve... celý příspěvek >
Vzdálenost plotu od souseda, 25.5.2016
Požádat ji o ořezání přesahujících keřů, když odmítne, tak si to oříznout sama, 80 cm snad takový problém není, do hodinky je hotovo. Co myslíte tím pod okno? Na váš pozemek? Jestli máte okno někde na hranici pozemku směrem k ní a ona si sází... celý příspěvek >
Váš názor - minianketa, 25.5.2016
Ale ne, neberte to nijak zle, to byla jen poznámka, že většina zahrádkářů bude mít jen jednu/dvě odrůdy, které si sám vybral tak, že mu je někdo doporučil jako nejlepší. Takže nemá s čím srovnávat, prostě vám napíše to, co jediné má. Hodnotné názory... celý příspěvek >
Neuspech v pestovani mrkve, 25.5.2016
Tak to je snad samozřejmé, že na vyklíčení je potřeba vlhko, je potřeba zalívat. Předpokládám, že to tazatel ví a nenechal semena v suchým záhonu...
Neuspech v pestovani mrkve, 25.5.2016
Vysvětlete podrobněji. Vůbec nevyklíčí? Nebo vyklíčí, ale roste zakrněle? U pár vyklíčených mrkví jsem si všimnul, že jsou ukousnutné nějakou potvorou. Může být, že vám je něco ožere jako malé rostlinky (slimáci, housenky,...). Protože... celý příspěvek >
Váš názor - minianketa, 25.5.2016
No, ale to je přesně to, co v prvním příspěvky píšete, že nechcete. Většina zahrádkářů si pořídila strom podle "o tejto odrode sa hovorí že je naj-", takže od nich dostanete jen seznam těchto stromů, což nechcete.
PPR trubky v zahradě, 24.5.2016
Mám z nich udělanou závlahu ve skleníku, jsou položené na zemi a s navrtanýma dírkama. UV ani mráz jim evidentně nevadí, jsou pořád ve stejném stavu.
Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 23.5.2016
Já jsem dal mezi levenduli měsíček. Kvete až do zimy, a je dostatečně vysoký na to, aby mezi tříročními kopci levandulí byl vůbec vidět. Navíc se na podzim lehce vysemení a další roky už roste bez vaší péče.
Usychání stonku okurek, 23.5.2016
To je přeci normální, že stonky okurek/dýní odspodu sesychají/dřevnatí.
Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 23.5.2016
Chcete říct, že opylováním bílé levandule fialovou se změní genom celé rostliny a ta zrůžoví?
Sbírka škůdců a chorob, 20.5.2016
Ta švestka vypadá na píďalky, letos jsem jich měl teda požehnaně. Možná že i ty jabloně, jak jsou ožrané (moje vypadají mnohem hůř). Před 2 týdny jsem to všechno trochu vzal Calypsem, snad jsem se nejhoršího zbavil (tedy aspoň žravých škůdců). Po... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika