Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ostřice v trávníku - co s ní?, 25.7.2016
Spíš bych se zamyslel, zda je nutné zaneřádit zahradu chemií, než si užívat trávníku složeného z různých trav a rostlin. Já takový mám, a nemůžu si na nic stěžovat. Zkuste to také, spíš než devastovat přírodu kvůli prkotinám...
Je to úplný konec?, 22.7.2016
Ano, myslel jsem prevenci pro existující stromky, tedy postřik. Doporučujete tedy Talent? Chtěl bych to použít na meruňky a slivoně.
Proč mi neplodí lilek?, 22.7.2016
Ano, je pravda, že tam zaletí včela jen výjimečně a to hlavně na okurky. Myslím si, že to je právě tím neopylením (to světlo se mi moc nezdá) a doufám, že venku se to spraví.
Je to úplný konec?, 22.7.2016
Dá se proti tomu bránit nějakým preventivním prostředkem?
Proč mi neplodí lilek?, 22.7.2016
Už je venku, pomalu se vzpamatovává z přesazení. Venku je mezi 20 a 30°, je na sluníčku, takže ať se ukáže. Buď to vyjde nebo ne, rozhodně lepší varianta, než ho nechat bez užitku pouze krásně kvést ve skleníku.
Jak přezimovat jahody v truhlíku za oknem?, 21.7.2016
Zbylo mi letos pár sazenic v malých sadbovačích, přes zimu byly venku v mraze, a nic se jim nestalo. Na jaře jsem několik i použil do zaplnění děr v záhonu... Takže klidně je nechte venku v truhlíku, nemělo by se jim nic stát.
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 21.7.2016
Nic okrasného se široko daleko nepěstuje. To by musela být obrovská náhoda, že by včela přeletěla stovky metrů s pylem z okrasné dýně. A opylovala jím co? Patizon nebo cuketu? Okrasné dýně jsou plazivé, toto je keříček.
Rozpínavá hokkaido, 21.7.2016
Ano.
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 21.7.2016
Protože dýně byly oranžové (giganty i hokaido), nyní jsou zelené pruhované. Zelené pruhované byly jen cukety. Jinak u obrázku 4 i podle tvaru, plod je hodně protáhlý (jako cuketa), jen je to vpravo v tom stínu špatně vidět. Ochutnávka bude,... celý příspěvek >
Rozpínavá hokkaido, 21.7.2016
Vzít šlahoun a položit ho v požadovaném směru. Sám od sebe se nevrátí. Dělám to tak se všemi dýněmi. Je to naprosto nenáročné na místo v záhoně. Jsou zasazené na okraji a plazí se pryč po trávníku.
Včely na malinách, 21.7.2016
Sklízet včas znamená sklízet kyselé maliny, protože ty dobře zralé už jsou naďobnuté od nějakého hmyzu. A sklízet kyselé maliny nedává smysl.
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 21.7.2016 Obsahuje fotku
Tak přidávám pár mutantů, ke kterým jsem se skrz džungli dostal. Všechny jsou plazivé kromě toho pseudopatizonu, ten je keříčkový. Vznikly křížením gigantů, hokaido, cuket a patizonů. Možná i s okurkami, lze-li to.
Stado potkanu v kompostu, 20.7.2016
Nevím, co řešíte: dejte si ke kompostu misku s jedem na potkany, až najdete mrtvolku, tak ji zakopejte.
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 19.7.2016
Fakt netuším. Je to velká dýně, ale zeleně pruhovaná jako cuketa, co je to? Je to podlouhlejší dýně do špičky, pruhovaný jak cuketa, ale cuketa to není, co je to? Je to velmi velký, oranžově pruhovaný jako hokaido, ale hladký jak dýně,... celý příspěvek >
Proč mi neplodí lilek?, 19.7.2016
Ano, taky mi lilky ve skleníku krásně kvetou, ale neplodí, jsou mezi paprikami, takže málo světla. Nevíte, jak mají hluboké a rozsáhlé kořeny? Že bych udělal pokus - vyhodil je ven, např. na záhon s černou fólií, zda by ten přesun přežily?
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika