Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci, 18.10.2016
To mi řekněte, proč chcete provádět pokusy na základě "jedna paní povídala", a nezvolíte 100% řešení, jako je třeba Slimax a podobné přípravky? Snažíte se pár korun ušetřit? Vsadím se, že jich nemáte tolik jak já (během roku jich budou tisíce... celý příspěvek >
Totálne neškodný herbicíd, 17.10.2016
To zní dobře, takže žádné pravidelné hnojení... O těch postřicích jsem už rozhodnutý. Doteď jsem to nechával na přírodě, ale letos to byl extrém, zkrátka naznal jsem, že na jaře proti přezimujícím škůdcům a houbovým chorobám při květu zasáhnout... celý příspěvek >
Totálne neškodný herbicíd, 17.10.2016
Když tak koukám na fotky, nevidím tam jediný kaz nalistech ani plodech, vše dokonalé. Kdybych se tomuto stavu chtěl trochu přiblížit (u mě jsou listy na stromech flekaté, okousané, tečkované nebo s padlím) - provádíte během celého roku chemické... celý příspěvek >
Topení dřevem z palet, 13.10.2016
Jj, v krbu topit jen normovanými polínky, 33 cm dlouhými, průměr cca 5 cm, bez kůry, aby to nenarušilo vzhled topeniště...  no, já třeba v krbu topím kvůli teplotě v baráku, a kdybych potřeboval stopit řezaná prkna, nevidím v tom vůbec žádný... celý příspěvek >
Topení dřevem z palet, 11.10.2016
Metylbromid je těkavá látka poškozující ozónovou vrstvu. Česká republika stejně jako ostatní státy EU vyloučila methylbromid z běžného použití k 1. lednu 2005. Předpokládám, že nemáte tak staré palety ani palety z rozvojových zemí, kde se dosud ještě... celý příspěvek >
Které zvíře zabíjí ptáky a nosí je na jedno místo?, 6.10.2016
Taky mě to napadlo. Jestli je nad lavičkou okno, bude to pravděpodobná příčina. Pár ptáků už nám taky do oken narazilo...
Založení trávníku na orné půdě, 6.10.2016
Anonyme, odpusťe si ty narážky. S obilným polem by bylo méně práce? Paní staví barák, a u něj chce mít logicky zahradu, nikoli obilné pole. A zahrada rozumněji a snadněji jinak než trávníkem pokrýt nejde. O zeleném pekle a smradu z traktoru... celý příspěvek >
Mrazuvzdornost fíkovníku a olivovníku, 5.10.2016
No, olivovník má po loňském zmrznutí nové výhony, a je vysoký do půl metru. Takže by se jednalo o malý domeček z bublinkové fólie. Pokud se nepletu, na mladé růže se taky dávají na zimu sklenice. Takže ta neprodyšnost - opravdu by byla v tomto... celý příspěvek >
Mrazuvzdornost fíkovníku a olivovníku, 4.10.2016
Ok, mám připravený domeček pro fík :) Mám ho nasadit a uchránit před prvními podzimními mrazíky, nebo až skutečně v zimě? A mají šanci nasazené plody přežít malý mrazík? Co se týká olivovníku - postupovat stejně, nebo udělat domeček třeba z... celý příspěvek >
Co je to za nemoc ořešáku?, 3.10.2016
O prořezávání ořešáků slyším poprvé. Naopak - ořešáky se nechávají růst bez řezu, tvoří si samy vhodnou korunu. Pochybuji, že prořez tento problém vyřeší.
Seti kořenove zeleniny v září, 27.9.2016
V tom případě proč nesít až v lednu?
Znate tuhle housenku?, 27.9.2016
No ono to je právě o tom hledání! Hledáte obrázky výrazem "housenka s ostnem", objeví se hromada obrázků. Na nich vidíte, že spousta podobných housenek je od různých lišajů. Tož si dáte hledat "housenka lišaj" a vyjede na vás hromada vašich... celý příspěvek >
Staré odrůdy bez postřiků, 26.9.2016
Přesně tak - jablek i výlisků mám na kompostu hromady, a v nich si rochní tisíce žížal. A ty i v zimě, v kompostu samozřejmě nemrzne. Narozdíl od kalifornských naše žížaly nemají problém přežít zimu, není nutno se o ně starat - proto se podivuji nad... celý příspěvek >
Rozpadla se mi fólie, 26.9.2016
Dle mého laického pohledu právě to pnutí a nepatrné pohyby v místech dotyku (ty prostě budou vždy) způsobí rozpad. Pokud by byla fólie volnější, nebude na ni působit tak velká třecí síla. Zkusil bych nějak dosáhnout menšího pnutí, případně třeba... celý příspěvek >
Papriky žloutnutí listu, 20.9.2016
Třeba v tom přihnojování, když vám rosou pěkně a ke stagnaci dojde až později? Já nepřihnojuji vůbec, pouze na podzim zaryji trochu kompostu, a rostou mi jak divé.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika