|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Prostora pro uskladnění ovoce, 1.2.2017 No, to právě píšu - je vysoká spodní voda. Domek stojí na betonové desce, takže i sklep pod ním by byl problém - vybourat kus podlahy by asi šel, ale jak postupovat směrem dolů a tvořit s prosakující vodou odizolovanou prostoru...
Když říkáte... celý příspěvek > | | Prostora pro uskladnění ovoce, 1.2.2017 Chtěl bych nějakým způsobem vytvořit prostor pro uskladnění ovoce (zeleniny). Jedná se dejme tomu o 10 přepravek, ale časem, až vyrostou mladé stromky, toho bude jistě mnohem víc. Na zahradě mám cihlový zahradní domek, ale v prostřed zimy už v něm... celý příspěvek > | |
| | Rajčata ve stavebních vědrech, 31.1.2017 Asi tak. Já se vůbec divím, jak tito můžou něco pěstovat - když si člověk uvědomí kolik tun plastu z pneumatik, látek z brzd a asfaltu ze silnic se při běžném provozu denně uvolní do vzduchu a usadí snad téměř všude, to se s nějakým imaginárním... celý příspěvek > | | Ohraničení zeleninových záhonů, 25.1.2017 No, on to asi málokdo řeší. Jednoduše se ušlape cestička, která je velice brzy tak udusaná, že žádné bahno (ani po slejváku) rozhodně nehrozí. Nemluvě o tom, že v létě je mokro málokdy. Dělám to tak, dělal to tak i můj táta a děda, a nikdy nás... celý příspěvek > | | Množení hrachu, 25.1.2017 Seberte zralé hrachy a dle potřeby opět zasejte. | | Rozmnožovanie Juky - oddelenie nových výrastkov, 20.1.2017 Já mám doma jen obyčejnou juku (nemrazuvzdornou), ale množení bude asi stejné. Už jsem postupem času zapíchal snad kolem 40 odřezků, a ať už byly zelené růžice z vrcholu, nebo dřevnaté kusy větví, pokaždé se bez problémů chytly - úspěšnost 100%!... celý příspěvek > | | Rajčata 2017, 18.1.2017 Zkuste si o těchto technologiích něco zjistit, třeba z odborných článků...
Cree odhaluje XM-L LED s účinností až 160lm/W
| | Rajčata 2017, 18.1.2017 Je libo 30000lm (použity Cree XM-L T6 LED, které mají účinnost 145,8 lm/W) za 600,-?
| | Teplo skleníku, 18.1.2017 Řeší se tu svíčky, petrolejky, police, truhlíky, fólie, ale vše z toho něco stojí... samozřejmě můžete zkusit čarovat různými způsoby, třeba to bude fungovat, třeba ne, to vám dopředu nikdo nezaručí. Záleží na mraze, větru, těstnosti skleníku,... celý příspěvek > | | Javor cukrový - tvarování koruny, 17.1.2017 K ničemu dobrému nepovede, když bude terminál slabý a boční výhony 2x silnější. I po ostříhání bude živořit a opět porostou hlavně boční výhony. Jestli trváte na standardně rostoucím stromu, tak standardně také postupujte. Tj. zvolte jeden silný... celý příspěvek > | |
| | Teplo skleníku, 16.1.2017 Ano, přesně tak to je. Když bylo vloni na jaře těch několik mrazivých nocí, pomrzly mi rostliny právě asi od 10cm výš, takže pak ještě následně dole obrašily. Tedy u země bylo teplo. Stejně tak sazenice rajčat, které byly na polici u stropu,... celý příspěvek > | | Rajčata 2017, 13.1.2017 Aha, takže jestli to správně chápu, necháváte rajčata doma (nebo je šibujete ven a zpět v případě pěkného počasí/mrazu) klidně o měsíc či o dva déle, kdy už na nich dozrávají plody a mají třeba metr nebo metr a půl výšky. A nepěstujete v záhonu, ale... celý příspěvek > | | Rajčata 2017, 12.1.2017 Já na tuto diskuzi koukám jak z jara, nechápu... kde bydlíte, že vám v dubnu a květnu už venku nemrzne? Musíte sázet někdy v březnu, abyste koncem května / začátkem června sklízela rajčata! Koneckonců vždyť sadba se předpěstovává 8 týdnů, to byste... celý příspěvek > | | Rajčata 2017, 12.1.2017 150 sazenic setých v prosinci - to máte tak obrovský vytápěný skleník, že se vám tam vlezou? Protože sazenice jsou velikosti vhodné k sázení tak po 8 týdnech... pokud je dáváte až ven po zmrzlých, přece je nemáte na okně 5 měsíců? | | Rajčata 2017, 6.1.2017 Takové housenky rajčat jsem v životě neviděl, ani na jiných zahradách, ani u cherry. To jsou spec.odrůdy s takovým plozením, nebo je nutný nějaký spec.pěstební postup? | |
|
|
|
|