Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 15.2.2017
No jak říkám - každé rajče je z jedné strany tyče a kořeny jdou tedy u každého trochu jiným směrem, takže si nijak nekonkurují.
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 15.2.2017
Já pěstuji 2 rajčata u jedné tyče, z každé strany jedno. Nevidím v tom problém -- normálně rostou, normálně plodí... Nevím, jakou zkušenost máte na mysli?
Natírání kmenu vápnem, 15.2.2017
Pravděpodobně koupíte vápenný hydrát a můžete jej použít hned.
Jak vést výchovný řez hrušně?, 15.2.2017
A myslíte, že jsem nehnojil? Při výsadbě na dno Cererit, 2 kýble kompostu a zeminu mám kvalitní. Nedostatkem dusíku to skutečně není. A výhony už po měsíci od vyrašení zastavily svůj růst - v té době měla hrušeň živin dostatek. Ostatní ovocné stromky... celý příspěvek >
Kadeřavost - postřik dnes?, 14.2.2017
Přidávám se - mně taky vždy stačil postřik na podzim a na jaře Kuprikolem. A tím podzimním si ani nejsem jistý, zda má vůbec význam.
Jak vést výchovný řez hrušně?, 13.2.2017
Ale ony nejsou slabé, jsou pouze krátké. Samozřejmě, že zryto kolem i bohatě prohnojeno kompostem je. Takto se mi chovaly i předchozí 2 hrušně, které 2 roky po výsadbě živořily, až třetím rokem vyhnaly delší výhony. Takže když odstřihnu vrcholové... celý příspěvek >
Jak vést výchovný řez hrušně?, 13.2.2017
Využiji tohoto vlákna s jednoduchým dotazem - předloni na podzim jsem zasadil špičák hrušně, v předjaří zastřihl. Na jaře vyrazily vzorově na horních 5 pupenech 4 kosterní větve a jeden terminál. Krásně se rozjely, ale velmi záhy se růst zastavil... celý příspěvek >
Rajčata ve stavebních vědrech, 6.2.2017
No baže! V tom hnoji je to samý sajrajt, kterého se zvířecí tělo potřebuje zbavit. A my to budem ještě sami dobrovolně sbírat, strkat pod rajčata a živit se tím! To je nechutný...
Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 6.2.2017
Ano, pak se stavba už původního souseda netýká. Nicméně nikdo vám nepovolí vytvořit nový pozemek 10cm široký a zapsat jej do katastru. BTW nejlepší je vycházet se sousedy a nedělat jim zle, třeba blízkou stavbou. Ono se vám to potom stejně jednou... celý příspěvek >
Vytápění skleníku, 6.2.2017
Můžu se zeptat na princip, co to má vlastně dělat? Nasávat teplejší vzduch od stropu a strkat jeho teplo pod zem? Pokud takto, pak bych měl 2 podotázky: 1. Jak hluboko je to v zemi? 2. Pomáhá to, i když je bezeslunečný podzim (říjen), jako... celý příspěvek >
Rajčata ve stavebních vědrech, 6.2.2017
Jakýho sajrajtu a jaký je vliv na rajčata? Neumíte odpovědět, viďte? Prosím, odpusťte si ty nesmyslné komentáře, když je nemáte jak odargumentovat. Pouze to kazí docela kvalitní diskuzi na tomto fóru.
Teploměr, 3.2.2017
Ano, samozřejmě, že doba květu i doba dozrávání je také posunutá. O 2 či 3 týdny docela běžně.
Teploměr, 3.2.2017
Nesmysl, to může fungovat někde na rovině, v ideálním terénu. Např já bydlím 10km od Brna, přesto bych se podle Brna nemohl v žádném případě řídit, protože v noci se teplota může lišit o více než 5°, přes den většinou tak o 2°. Což už je v součtu... celý příspěvek >
Teploměr, 3.2.2017
Ale taková hračka vám dokáže spočítat třeba sumu hodin s takovou a takovou teplotou, což tady každý druhý dává jako závazný údaj, kdy přesně stříkat broskvoně proti kadeřavosti. Nebo kdy stříkat proti obaleči...
Prostora pro uskladnění ovoce, 1.2.2017
To by možná šlo... udělat sklep, jak říkáte, těsně u domu (kde bude ještě tepleji), nahrnout ze stran hlínu (možná i polystyren), a pak ještě hloubit níž pod 80cm kruhovou díru, do které vhodit betonovou skruž, která by se sama naplnila spodní vodou.... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika