|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 15.2.2017 No jak říkám - každé rajče je z jedné strany tyče a kořeny jdou tedy u každého trochu jiným směrem, takže si nijak nekonkurují. | | Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 15.2.2017 Já pěstuji 2 rajčata u jedné tyče, z každé strany jedno. Nevidím v tom problém -- normálně rostou, normálně plodí... Nevím, jakou zkušenost máte na mysli? | |
| | Natírání kmenu vápnem, 15.2.2017 Pravděpodobně koupíte vápenný hydrát a můžete jej použít hned. | | Jak vést výchovný řez hrušně?, 15.2.2017 A myslíte, že jsem nehnojil? Při výsadbě na dno Cererit, 2 kýble kompostu a zeminu mám kvalitní. Nedostatkem dusíku to skutečně není. A výhony už po měsíci od vyrašení zastavily svůj růst - v té době měla hrušeň živin dostatek. Ostatní ovocné stromky... celý příspěvek > | | Kadeřavost - postřik dnes?, 14.2.2017 Přidávám se - mně taky vždy stačil postřik na podzim a na jaře Kuprikolem. A tím podzimním si ani nejsem jistý, zda má vůbec význam. | | Jak vést výchovný řez hrušně?, 13.2.2017 Ale ony nejsou slabé, jsou pouze krátké. Samozřejmě, že zryto kolem i bohatě prohnojeno kompostem je. Takto se mi chovaly i předchozí 2 hrušně, které 2 roky po výsadbě živořily, až třetím rokem vyhnaly delší výhony.
Takže když odstřihnu vrcholové... celý příspěvek > | | Jak vést výchovný řez hrušně?, 13.2.2017 Využiji tohoto vlákna s jednoduchým dotazem - předloni na podzim jsem zasadil špičák hrušně, v předjaří zastřihl. Na jaře vyrazily vzorově na horních 5 pupenech 4 kosterní větve a jeden terminál. Krásně se rozjely, ale velmi záhy se růst zastavil... celý příspěvek > | | Rajčata ve stavebních vědrech, 6.2.2017 No baže! V tom hnoji je to samý sajrajt, kterého se zvířecí tělo potřebuje zbavit. A my to budem ještě sami dobrovolně sbírat, strkat pod rajčata a živit se tím! To je nechutný... | | Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 6.2.2017 Ano, pak se stavba už původního souseda netýká. Nicméně nikdo vám nepovolí vytvořit nový pozemek 10cm široký a zapsat jej do katastru.
BTW nejlepší je vycházet se sousedy a nedělat jim zle, třeba blízkou stavbou. Ono se vám to potom stejně jednou... celý příspěvek > | | Vytápění skleníku, 6.2.2017 Můžu se zeptat na princip, co to má vlastně dělat? Nasávat teplejší vzduch od stropu a strkat jeho teplo pod zem? Pokud takto, pak bych měl 2 podotázky:
1. Jak hluboko je to v zemi?
2. Pomáhá to, i když je bezeslunečný podzim (říjen), jako... celý příspěvek > | |
| | Rajčata ve stavebních vědrech, 6.2.2017 Jakýho sajrajtu a jaký je vliv na rajčata? Neumíte odpovědět, viďte? Prosím, odpusťte si ty nesmyslné komentáře, když je nemáte jak odargumentovat. Pouze to kazí docela kvalitní diskuzi na tomto fóru. | | Teploměr, 3.2.2017 Ano, samozřejmě, že doba květu i doba dozrávání je také posunutá. O 2 či 3 týdny docela běžně. | | Teploměr, 3.2.2017 Nesmysl, to může fungovat někde na rovině, v ideálním terénu. Např já bydlím 10km od Brna, přesto bych se podle Brna nemohl v žádném případě řídit, protože v noci se teplota může lišit o více než 5°, přes den většinou tak o 2°. Což už je v součtu... celý příspěvek > | | Teploměr, 3.2.2017 Ale taková hračka vám dokáže spočítat třeba sumu hodin s takovou a takovou teplotou, což tady každý druhý dává jako závazný údaj, kdy přesně stříkat broskvoně proti kadeřavosti. Nebo kdy stříkat proti obaleči... | | Prostora pro uskladnění ovoce, 1.2.2017 To by možná šlo... udělat sklep, jak říkáte, těsně u domu (kde bude ještě tepleji), nahrnout ze stran hlínu (možná i polystyren), a pak ještě hloubit níž pod 80cm kruhovou díru, do které vhodit betonovou skruž, která by se sama naplnila spodní vodou.... celý příspěvek > | |
|
|
|
|