Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 28.3.2017
Už třetím dnem rajčata venčím na terase, a listy jsou čím dál spálenější. Ale jen ať se snaží a tuží, mají ještě měsíc čas se zotavit...
Nový travník u domu, 27.3.2017
Opravdu chcete slyšet názory? Ok - můj názor je takový, že na dokonalý trávník se vůbec hezky nekouká, protože na jednolité zeleni není na co koukat. Já bych vysel obyčejnou travní směs, nechal trávník přirozeně růst, bez zavlažování, pouze... celý příspěvek >
Výsadba do skleníku, 27.3.2017
Dnes u nás bylo -5° Takže na všem, co bylo ve skleníku, byly ledové kapky. Bohužel včera jsem zaboha nemohl najít teplovzdušný ventilátor, musel jsem to risknout. A bohužel... uvidím odpoledne. Naštěstí tam byly jen na předpěstování nějaké... celý příspěvek >
Stavba skleníku - základy, 24.3.2017
Přesně tak. Vypadá to pěkně, ale... Já měl letos zmrzlou zem min.50cm do hloubky, dokonce mi někde zamrzla trubka od studny, která je v 60-70cm. Ve studni byla námraza asi 70cm hluboko (pod betonovým víkem, skoro až po hladinu!). Tento způsob... celý příspěvek >
Odzimování fíkovníku, 23.3.2017
Ale já nemám nic zabalené, já mám pro něj udělaný domeček z bílé netkanky (takže vlastně uzavřené stínění). Plesnivět proto z toho důvodu nemůže, není obalený, ale volně v prostoru. Tedy říkáte, že tím, že ho takto chráním před nočnímy mrazíky,... celý příspěvek >
Velká rostlina/strom vhodná celoročně do bytu, 21.3.2017
Proto jsem vám doporučoval juku. Mám ji už cca 25 let doma v místnosti, nepotřebuje žádnou péči, a zalít, jen když si náhodou vzpomenete. V létě ji teď poslední roky přesouvám pár metrů ven na terasu, ale je to spíš k jejímu neprospěchu, protože má... celý příspěvek >
Aversol nedrží, 21.3.2017
Natřel jsem nechráněné části stromků Aversolem, jen nepatrně ředěný vodou, aby se lépe roztíral. Bylo super počasí a měl spoustu dní na perfektní zaschnutí, stromky pak bíle zářily. Nicméně po 2 deštích je ze stromků téměř všechen splaven, přitom by... celý příspěvek >
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 21.3.2017
Sázel jsem jak papriky půmetrové, tak i nechal vyrůst vysemeněná z kompostu ve skleníku, oboje rodily. Stejně tak rajčata. Je jen na vás, v jaké velikosti je zasadíte, jaký na předpěstování máte prostor a jak moc chcete uspíšit úrodu. Viděl jsem... celý příspěvek >
Problém se skleníkem, 21.3.2017
A proč na to potřebujete konkrétní firmu a čekáte rok? Tak se obraťte na jinou, nebo si kupte polykarbonát a vystřihněte si potřebné tabule sama.
Velká rostlina/strom vhodná celoročně do bytu, 20.3.2017
Doporučuji juku, je nenáročná, řezem lze vytvarovat do pěkného stromku. Má mírně jedovaté kořínky, ale to vám může být jedno. Navíc si nedovedu představit, jak by se juka dala okusovat - psi, kočka ani děti to zatím ani nenapadlo, ani by to... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 20.3.2017
Vidím, že mám stejné podmínky jako vy a stříkal jsem ve stejnou dobu. Chtěl bych se zeptat - ještě potřebuji postříkat nově sazené broskvoně, které jsou opožděnější - jak dlouho před deštěm má smysl Kuprikolem stříkat? Je tu možnost dnes... celý příspěvek >
Sázení brambor po staronovém způsobu, 17.3.2017
Píšete o 4 patrech hnízd brambor. To je podle vás 6 kusů? A podle textu jsem hádal, že se jedná o stejného člověka, které to stejné psal v sousedním vlákně kde o 6kg v jednom pytli z jedné brambory mluví. Nebo je to někdo jiný?
Sázení brambor po staronovém způsobu, 17.3.2017
Těšíme se letos na výstižnou fotodokumentaci, jak v pytli pěstujete a sklízíte z jedné brambory 6kg brambor ve 4 patrech. Do té doby to asi všichni budou pokládat za pouhou báchorku.
Výsadba do skleníku, 16.3.2017
Jestli jsem správně pochopil, tak nic neměříte, jen jste občas kouknul na teplotou někde ve skleníku a křivky jste si odvodil, jak by to asi mohlo být. Rozumím tomu správně? Aby se o tom dalo seriozně diskutovat, stačí úplná maličkost, tak jak... celý příspěvek >
Housenky pod kurou jabloně, 15.3.2017
Zkuste toto vlákno: Škůdce pod kůrou ovocných stromů
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika