Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakrslá broskvoň v květu už z obchodu, 6.4.2017
Kontejnerové stromky můžete sázet kdykoli.
Co přivézt z Itálie?, 6.4.2017
Já bych nepohrdnul ani tím řízkem.
Ochrana ořešáku před mrazem, 5.4.2017
Jasně! V tom případě by to mohlo jít docela jednoduše - dát ke stromku 20l kanystr s teplou vodou a přiklopit domečkem. Do rána by to mělo v pohodě teplotu nad 0° udržet, předpokládám.
Myslel jsem použít domeček jen přes noc, kdy by hrozil mráz. O kolik °C tak pomůže? Přihrnout samozřejmě můžu, to je dobrý nápad.
Znáte jméno rostliny? Je jedlá?, 5.4.2017
Štětka soukenická (okrasný bodlák).
Mám rok starý malý ořešák, cca 70cm vyský, a s hrůzou jsem zjistil, že mu začaly rašit listy (obvykle raší nejdříve tak za 3 týdny), a jsem si jistý, že přízemní mrazíky, které jistě přijdou, ho zničí. Hodlám na něj posadit domeček z bílé... celý příspěvek >
Nádrž na vodu - zelený povlak na stěnách, 5.4.2017
Má to smysl řešit, a ještě k tomu chemií? Mně se zase dělá červená řasa (asi podle složení vody), tak si jí nevšímám, a dvakrát za sezonu ji očistím hadrem namotaným na dřevěné tyči, kterým vnitřek nádrže ošmrdlám. Jestli chcete filtrovat,... celý příspěvek >
Chemstop - na kmínek, ano či ne?, 4.4.2017
Nevím, jestli si děláte legraci - je všeobecně známo a mnohé zdroje to podrobně popisují, jak mravenci žijí s mšicemi v symbióze, ochraňují a roznášejí mšice na nejvýhodnější místa na rostlinách, aby z nich pak sály sladkou šťávu. Takže mravenci jsou... celý příspěvek >
To je jedno, tak ji omotojte víckrát, pokud chcete větší plochu. Nicméně stačí jakákoli - mravenci se na ni žádní nechytli, resp. asi se vůbec přes ni nedostali, takže by měl stačit úzký proužek. Byla nakonec jen plná lítajícího hmyzu. Ale... celý příspěvek >
Zima byla krutá?, 4.4.2017
Vláhy bylo dost (kousek od Brna), záhony v údolí nacucané, na kopci do hloubky min. 50cm hlína krásně mokrá. Ještě minulý týden byla hlína mokrá, když jsem zaryl, mokro bylo vidět i na povrchu v trávě. Takže bych skutečně neargumentoval, že vláhy je... celý příspěvek >
Ano, používám papírovou malířskou pásku, na které sice nějaké lepidlo je, ale velmi slabé. Přichytí se dobře a až doslouží, lze ji velice snadno zase sundat. Kmínek má pak sice jinou barvu, ale to spíš v důsledku toho, že na něj nepůsobí slunce a... celý příspěvek >
Výchovný řez ryngle ontario, 3.4.2017
Prosím, podělte se - jak chcete uplatnit vlastní rozum a úsudek při nákupu ovocných stromků, aniž byste se spoléhal na visačky a prodejce? Vy snad dokážete z prodávaného stromku poznat odrůdu?
Gabrovská - co s novým terminálem, 30.3.2017
Ne. Můj laický názor - ten silný výhon značí, že z nějakého důvodu stromek nechce podporovat stávající korunku. Když se odstraní, objeví se další silný výhon, nedojde k podpoření původní korunky.
Gabrovská - co s novým terminálem, 30.3.2017
Já mám na švestce taky trny. Jste si jistý, že Gabrovská trny nedělá? A pokud p.Votrubec říká, že se nejedná o podnož, tak nejedná. Mně se taky nezdá pravděpodobné (nesetkal jsem se s tím zatím), že by švestka byla štěpovaná v korunce. Pokud se... celý příspěvek >
Rez marhule, 29.3.2017
Jednoznačně nechat špičák a zapěstovat novou korunku.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika