|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Ochrana proti mrazu - striekanie vodou, konkretne skusenosti, 20.4.2017 Přesně tak, a zkusit to rozjet až po třetí otočce. Takto je to málo... | | Mráz, 19.4.2017 Já si taky pamatuju tak před 35 - 40 lety, když jsem byl malý, že byly v březnu teploty přes 20°. Takže se to stává, není to novinka. Někdy se to tak zkrátka sejde, letní teploty i mráz na jaře... | |
| | Vedro s horucou vodou - ochrana pred mrazom, 19.4.2017 Natáhněte prodlužku, dejte pod strom vařič a nechte vařit hrnec s vodou do rána.
Pak určitě dejte vědět výsledek, docela by mě to taky zajímalo. | | Rouby vs. sníh / mráz, 19.4.2017 Proboha, co s tím všichni máte? Proč by roubům měla vadit trocha sněhu a jarní mrazík? Proč by to mělo vadit novým výhonům? A proč máte rouby zabalené v sáčku? | | Mráz, 18.4.2017 Loni jsem takto experimentoval, nemá. Jednak tím očešete většinu květů či plůdků, ale hlavně tím poškodíte rašící výhony. Navíc na listech přilepená zmrzlá fólie působí hůř než pouhý "vzdušný" mrazík. | | Mráz, 18.4.2017 To xxx.xxx.191.6: Já mluvil o dnešní a zítřejší noci, kdy má být na Moravě vichřice a zapalovat oheň tedy vůbec nemá smysl. Jestli víte, že v pátek bude -4 v Přerově, pak prosím, ale ČHMÚ říká pouze -1. | | Mráz, 18.4.2017 V té vichřici? K čemu by to jako bylo? | | Kdy papriky do skleníku, 18.4.2017 Já teda nevím, ale je takový problém si za 300,- koupit teplovzdušný ventilátor, nastavit na něm nejnižší stupeň (teploty i výkonu), a těch pár hodin přes mrazivou noc jej zapnout? Než vymýšlet vopičky s přikrýváním, flaškama, přesazováním a pod. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 13.4.2017 Proti monilii letos stříkám poprvé, tak se zajímám. Předpokládám, že resistence vznikne až během několika let, tzn. letos můžu druhý postřik s klidem aplikovat opět Horizon a v dalších letech postupně střídat další přípravky, je tak? | | Přežijí ohořelé túje?, 13.4.2017 Bohužel, nátura starších lidí je často taková, že kašlou na zákony a sousedské vztahy, a dělají věci, které "přeci celý život takto dělali, tak jim je nemá kdo co zakazovat a nařizovat..."
To, že je paní stará, ji nijak neomlouvá. Já bych po ní... celý příspěvek > | |
| | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 13.4.2017 Můžu se zeptat, jakou přidanou funkci má kombinace Horizon a Zato? Jen Horizon jako druhý postřik proti monilii nefunguje? | | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 12.4.2017 Pokaždé mě překvapuje, že si někdo dává tu otravnou práci s pikýrováním do sadbovače, pak přesazení do kelímku, pak přesazení do většího květníku... Já rovnou vezmu velké květníky, dám do nich substrát pro výsev do poloviny, po 2 semínkách, a dál nic... celý příspěvek > | | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 12.4.2017 Bejbína, Alicante, Black cherry a Sweet Million cherry. | | Výsadba do skleníku, 7.4.2017 Ano, to nikdo nezpochybňuje, že láhev bude vydávat nějaké teplo. Jen tedy ještě dodejte tu základní věc, kvůli které to vůbec podnikat - když se teplota vody přes den nahřeje např. na 25°C, v noci bude mrznout a teplota uvnitř skleníku klesne na 0°C... celý příspěvek > | | Zakrslá broskvoň v květu už z obchodu, 6.4.2017 Můžete sázet kdykoli. Nemá to žádný vliv, kořeny zůstanou v původním balu a posazením do hlíny jim jen přidáte další prostor. | |
|
|
|
|