Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moj sklenik z CD profilov, 26.4.2017
Ty nevýhody, nemaje takový skleník, jste pochopil a vydedukoval jak? A protože je tak špatný, tak ho má dnes každý druhý... Já také. Rostliny rozhodně vytáhlé nemám, skladbu vitamínů nechápu, co tím myslíte, a jakým způsobem to měříte? A opylení... celý příspěvek >
Jaký je to druh vrby?, 25.4.2017
A já si myslím, že se jedná o úplně vobyčejnou vrbu, a jen nějaký vtipálek celé fotce přidal červenou složku, jak je vidět i na stěnách místnosti, a teď se náramně baví. PS: kdyby tazatel svůj dotaz myslel skutečně vážně, dá sem jak kvalitní... celý příspěvek >
Letokruhy na prknech pro terasu, 25.4.2017
Ošetřuji je jen z horní strany, ale to proto, že pod nimi je 80 cm volného a hlavně suchého prostoru. Pravda ale je, že z horní strany na ně celý den praží slunce a tedy vysušuje výrazně víc, než ze spodu. Přervaný ale nemám jediný vrut, a to... celý příspěvek >
A nemáte šrouby přetrhané, protože jste prkna dotahoval těsně k podkladu, a díky (teplotní a vlhkostní) změně objemu dřeva to nedaly? Já na doporučení chytrých knížek před šroubováním prken natáhl na podkladové trámy starý tenký koax.kabel, takže... celý příspěvek >
Zajímavá teorie... dělal jsem si terasu z modřínu, stranu prken jsem nijak neřešil, a všechna se chovají naprosto identicky - ačkoli přichycena v příčném směru vždy 2 vruty, jsou mírně prohnutá (jak nazýváte) do "údolí". Povětrnostním vlivům obě... celý příspěvek >
Kdy začíná plodit?, 24.4.2017
Mám zelenou renklodu asi čtvrtým rokem, a letos je na ní poprvé asi 5 (samozřejmě pomrzlých) květů.
Mráz, 24.4.2017
Pokud se nepletu, tak v pátek tomu jižní Čechy unikly. Teď to máme komplet.
Mráz, 21.4.2017
No, já měl taky ve 23 hodin -1° a v 7 ráno +1°, ale mezi tím, od půlnoci do 6 bylo -6°.
Vedro s horucou vodou - ochrana pred mrazom, 21.4.2017
Ani hrnec na plotýnce, ani petrolejka nemá na teplotu v koruně žádný vliv. Ono by to mohlo fungovat, kdyby strom byl opláštěn a teplo rychle neunikalo, ale takto prostě stoupá přímo vzhůro od zdroje tepla a nic neohřeje, max. ten kousek větve nad... celý příspěvek >
Vedro s horucou vodou - ochrana pred mrazom, 21.4.2017
Samozřejmě, že nádoba s vodou nemůže fungovat, i přes teorie některých diskutujících. Energie potřebná k ohřevu je o několik řádů jinde.
Výsadba třešní a mráz, 20.4.2017 Obsahuje fotku
Na Vysočině má být dnes -3 a další noci bez mrazu. Tady není co řešit.
Výsadba třešní a mráz, 20.4.2017
Mluvíte o třešni? Dělejte si legraci někde jinde...
Výsadba třešní a mráz, 20.4.2017
Půda je po březnu prohřátá, počasí bude mírně mrazivé jen dnes v noci, pak už ne. Čím dřív je zasadíte, tím líp.
Mráz, 20.4.2017
Bezvětří ale právě dnes v noci nastane.
Ochrana proti mrazu - striekanie vodou, konkretne skusenosti, 20.4.2017
To byla reakce na předchozí příspěvek k věci. Co se týká vašeho dotazu, přečtěte si nejaktivnější vlákna, mráz a ochrana proti němu, včetně stříkání, se tu řeší už 2 týdny!
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika