|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 4.5.2017 Stalo se, jsou popálené, otrháním nic nespravíte. Nechte je, ať mají aspoň nějakou listovou plochu pro svůj rychlejší vývoj. Ony by sice obrazily, ať byste je jakkoli dál zmrzačila, ale proč to dělat - ony si s tím nějak poradí. | | Mráz, 4.5.2017 Aktuálně teda nic moc, to bude na hraně s těma rajčatama, asi je budu přikrývat... | |
| | Zanedbaná zahrada zpět k životu, 4.5.2017 Jestli máte hromadu jiné práce, a kácení vás netlačí, opravdu bych byl pro zkusit ty stromy prořezat a počkat, jak se příští rok nebo dva zachovají. | | Zanedbaná zahrada zpět k životu, 4.5.2017 Nevím, co mnozí mají s tím mechem a živinami... Mech mám v trávě každou zimu, na jaře se vytratí a trávník je ve skvělé kondici. | | Rajčata 2017, 4.5.2017 Rajčata šla včera ven, rozhodl jsem se, že už mrznout nebude. | | Doba postřiku proti pilatce, 3.5.2017 Jak přesně se projevuje napadení pilatkou? Nikdy jsem si nevšiml, že by mi nějak ve velkém opadávali malé zelené plody s dírkami, vždy to je až v létě při větší velikosti plodů, kdy se pod stromem válí nafialovělé nezralé švestky, a pak jsou červivé... celý příspěvek > | | Juglans regia 2017 - už máte také sklizeno?, 3.5.2017 V Brně a širokém okolí jsou všechny pomrzlé. | | Mráz, 3.5.2017 Vidíte, u nás bylo -7°, meruňku jsem měl zakrytou plachtou a pod ní celou noc udržoval oheň. Bylo to úplně k ničemu, nevidím jediný plod. Těch pár stupňů dolů je zřejmě docela zásadní problém. | | Odrůdy pro n.v. kolem 500m nad mořem, 2.5.2017 Včera mi vykvetly první květy na jabloni, všechny jsou zmrzlé (zmrzly minulý pátek ještě jako malá poupata). Ani nedoufám, že další na tom budou lépe. Loni jsem měl díky mrazu taky jen pár jablek. Bohužel už i jabka jsou, se kterými nikdy nebyl... celý příspěvek > | | Odrůdy pro n.v. kolem 500m nad mořem, 2.5.2017 Ehm, nemyslím si, že nadmořská výška souvisí s extra vyššími mrazy než jsou v nížinách. Přesně - klesá o 0.65°C na každých 100m výšky. Takže vysoké mrazy jsou spíš otázkou polohy než výšky. | |
| | Mráz, 2.5.2017 Ano, to hlásí dobře, dnes bude teplo. Ale za týden... | | Rajčata 2017, 2.5.2017 Jen tip - kdybyste opřela kari síť o zeď, asi by to bylo jednodušší a univerzálnější. | | Nekvalitní výpěstek meruňka, 27.4.2017 Taky na stromku nevidím žádný problém. To, že je někdo zvyklý každý řez zatírat, praskliny tmelit do ztracena a retušovat mejkapem, je jeho postup, ale nemůže to vyžadovat po jiných a pokládat to za "nižší kvalitu". Vůbec se mi nelíbí takovéto soudy... celý příspěvek > | | Broskvový semenáč bez řezu, 27.4.2017 To máte pravdu, ale já se ptám, jestli někdo zkusil porovnat vývoj zdravotního stav 2 (co nejvíce) stejných semenáčů, jednoho stříhaného a jednoho ne? | | Broskvový semenáč bez řezu, 27.4.2017 Když tu tak diskutujete, pro zajímavost - zkoušel někdo z vás vůbec stříhat semenáč broskvoně, jak se bude takový stromek chovat? Zda jsou problémy broskvoní způsobeny stříháním, anebo štěpováním? | |
|
|
|
|