|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Co nepatří do kompostu, který likviduje trávu?, 12.5.2017 Ne. Samozřejmě. | | Co nepatří do kompostu, který likviduje trávu?, 12.5.2017 Dělám to stejně, vše biologické, neřeším, jestli je to napadené. Používám pak pravidelně na zeleninu i ke stromkům, a nikdy jsem neměl s takovým kompostem žádný problém. | |
| | Zahradnictví Spomyšl, 12.5.2017 Na podzim jsem objednával a vše dorazilo skoro hned a bez problémů. Byla tam jen nějaká záměna u 2 lísek, které jsem reklamoval, a obratem mi poslali správné, samozřejmě bez vracení zaměněných. Takže si nemůžu ani v nejmenší stěžovat na rychlost,... celý příspěvek > | | Řez ryngle oulinské, 11.5.2017 Teď nerozumím - takže to jsou jen domněnky, že se místo Oulinské prodává Ontario, kterou jste prohlásil proto, že vypadají obě stejně? Byl jste někde svědkem toho, jak skutečně typicky vypadají stromy a chutná ovoce té pravé Oulinské, zda se opravdu... celý příspěvek > | | Řez ryngle oulinské, 10.5.2017 Taky by mě zajímalo, jak se z nekvalitní fotky právě zasazeného rašícího prutu pozná, o jakou odrůdu se jedná a která to není? | | Přežijí papriky 0 stupňů ve skleníku?, 10.5.2017 Salátům a kedlubnám mráz neuškodí, vloni jsem je měl zasazené, a to u nás byly 3 noci -7°C | | Přežijí papriky 0 stupňů ve skleníku?, 10.5.2017 Nic bych s nimi nedělal, pokud zmrzly, listy samy opadají. Pokud na ně spěcháte, kupte nové sazenice, pokud vám nevadí měsíční zpoždění, nechte je obrašit. Mají už pořádné kořeny, takže to je mnohem rychlejší než při klíčení. | | -1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 10.5.2017 Jsem přesvědčen, že se jedná o ukázkovou monilii. Vy proti ní nestříkáte? | | Přežijí papriky 0 stupňů ve skleníku?, 10.5.2017 Tak se na ně podívejte. Jestli budou mít odpoledne svěšené listy, tak jsou části papriky zničené. Nicméně, pokud na ně nespěcháte, ony zase obraší. Já to tak měl vloni, o všechno jsem přišel. Nakonec zase za pár týdnů krásně vyrašily, přidaly se k... celý příspěvek > | | Vyschnuta salvia, 9.5.2017 Vyvýšená tvarovka? Mi ji mnoho let pěstovali ve svahovkách, stejně tak levandule. Nyní šalvěj i polovina levandulí vypadá úplně mrtvě. Letošní zima byla extrém co do promrznutí půdy, a vypadá to, že skrz svahovky (u terasy, takže jen vyvýšený kopec... celý příspěvek > | |
| | Listohlod a píďalky, 9.5.2017 Včera jsem na rašících listech letos vysazených stromků objevil jednak spoustu listohlodů zlatozelených (nosatcovití), a také hromadu píďalek. Provedl jsem tedy postřik Mospilanem. Nemáte někdo zkušenost, zda bude na obé účinkovat? | | Klíčení tykvovitých - postup?, 5.5.2017 V tom skleníku v době, kdy klíčila, nebyla ani ta pokojová teplota. Jako první v tom chladu vyklíčily okurky, ostatním se příliš nechtělo, jen velmi pomalu. Teď, jak se oteplilo, se to rozjelo obrovským tempem. Takže ano, klíčí i při nízké teplotě,... celý příspěvek > | | Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 5.5.2017 V tom případě bych nějaké noční -2° vůbec neřešil, teplota tolik neklesne.
Schválně si přes víkend někdy nad ránem zkuste porovnat venkovní a vnitřní teplotu, jak se liší, a podle toho se můžete příští týden, až bude mrazík hrozit, rozhodnout.... celý příspěvek > | | Klíčení tykvovitých - postup?, 5.5.2017 Bohužel, nesdílím vaši zkušenost. Letos jsem do obyčejného zahradnického substrátu napíchal (bez máčení) snad 10-15 různých tykvovitých (od okurek přes dýně až po melouny), nechal to ve skleníku, a klíčí téměř 100%. | | Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 5.5.2017 Co máte za skleník? V tom mém klesne teplota pod 0°, až když je v noci cca -5°. Takže ne, ve svém skleníku bych -2° neřešil, a při větších mrazech bych si tam pustil teplovzdušný ventilátor. | |
|
|
|
|