|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Substrát, 18.5.2017 Google symbivit! | | Rozkvétání 2017 M+B, 17.5.2017 No nevidím, že by obrážely uschlé konce větviček. Jde o typickou moniliózu. | |
| | Black and Decker CLM3820L2 aku rotační sekačka, 17.5.2017 Já sám mám pár zásuvek, ale z každé bez problému dosáhnu 20m prodlužkou. Pokud paní potřebuje určitý směr šňůry pro snazší manipulaci mezi záhony, aby nic neponičila, je toto řešení asi nejlevnější varianta, jak to vyřešit. Řešil bych to třeba tyčí... celý příspěvek > | | Black and Decker CLM3820L2 aku rotační sekačka, 17.5.2017 Ano, jsem, a doporučuji toto řešení.
| | Black and Decker CLM3820L2 aku rotační sekačka, 17.5.2017 Zakopane kabely, dokonce pospojovane z nejakych zbytku, je naprosta a velmi nebezpecna zoufalost.
To si děláte legraci, anonyme? Je to naprosto legitimní a efektivní řešení. Asi nejste elektrikář, viďte, když máte tak hloupou poznámku?... celý příspěvek > | | Black and Decker CLM3820L2 aku rotační sekačka, 17.5.2017 Já teda nevím, ale jde o plácek 10x20m, to snad šňůra není tak nepřekonatelný problém, než kvůli takové prkotině řešit aku sekačku za ceny 10.000,- či výš... A když už tak bych to jednoduše vyřešil tak, že bych si zakopal do země kabel a vyvedl na 5... celý příspěvek > | | Su to vajicka slizniaka / plže?, 16.5.2017 Spíš nějaké houby. Vajíčka slimáka jsou bílá, všechna stejně velká a dokonale kulatá. Navíc je kladou pod předměty nebo do děr, ne do otevřeného prostoru. | | Black and Decker CLM3820L2 aku rotační sekačka, 16.5.2017 Tady není co srovnávat. Technologie je stejná, chování a životnost jakýchkoli Li-Ion akumulátorů bude velmi podobná.
Co se týká nabíječky - pokud vezmu nabíječku B&D a Makity třeba od aku nářadí (vrtačka), neměl jsem s žádnou problém a jsou... celý příspěvek > | | Topolovka růžová, 15.5.2017 Ano, je. | | Black and Decker CLM3820L2 aku rotační sekačka, 15.5.2017 Přesně to si říkám... ale říká, že je složitý terén/stromy, a benzínová je přeci jen těžká a špatně se s ní manipuluje. Ale pokuď jde jen o 200m2, svažitý terén mezi stromy, vzal bych nějaký benzínový křoviňák, to mi přijde úplně ideální. | |
| | Black and Decker CLM3820L2 aku rotační sekačka, 15.5.2017 Prosím vás, 48V je napětí, na kterém pracuje elektromotor. 5 Ah je kapacita baterie. Vůbec nikde není uveden příkon motoru (nebo proud, který při provozu odebírá), takže vůbec nemůžete hovořit o "3x výkonnější" nebo o délce výdrže!
Tím spíš, že... celý příspěvek > | | Listohlod a píďalky, 15.5.2017 Nebojoval někdo z vás proti listohlodovi? Mospilan je na něj bohužel neúčinný. O listohlodovi se píše
Ochrana musí být uskutečněna v pravý čas, zejména na místech každoročně ohrožovaných, na nichž zpravidla napadení rok od roku stoupá. Sklepávání... celý příspěvek > | | Black and Decker CLM3820L2 aku rotační sekačka, 15.5.2017 A vy víte, jaký má motor příkon, že si to dokážete spočítat?
Je přinejmenším zvláštní, že tento primární údaj, aby bylo možné odhadnout jak výdrž baterky, tak "sílu" sečení, výrobce vůbec neuvádí... | | Jahody - plíseň, mráz anebo Květopas?, 15.5.2017 Je to samozřejmě mrazem. Mě to vzalo i některá poupata, jak bylo v dubnu v noci u nás -5°. | | Strihani staloplodocich malín, 12.5.2017 Nemusíte zakládat nové téma, když už tu takové existuje i s odpověďmi. Dejte si vyhledat "Kdy řezat maliny?" | |
|
|
|
|