|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Odruda jahody, 25.5.2017 Ještě jednou: Seznam 45 odrůd
Myslím, že na to napasujete podle obrázků minimálně 10 odrůd jen z tohoto seznamu (Bounty, Darkselekt, Delikatess, Dukát, Eliste, Elvia, Frikonsa, Honeyoe, Lidka, Pegasus, Polka). A určitě se u nás prodává minimálně... celý příspěvek > | | Paprikám usychají vrcholky, 25.5.2017 To se mi ale nezdá, že by se vliv substrátu projevil až po přesazení do země, kde se kořeny naopak rychle rozrostou mimo substrát.
BTW letos jsem také použil substrát pro výsev od Agra a nemůžu si ho vynachválit, však jsem tu dával foto krásných... celý příspěvek > | |
| | Paprikám usychají vrcholky, 25.5.2017 Radu - nehnojit. Předpěstovat nebo koupit, a vysadit do země vyhnojené na podzim hnojem a kompostem. Mně takto rostou a plodí krásně. | | Napadení paprik, rajčat, 25.5.2017 Má vůbec smysl reagovat na každou blbost, co tu kdo prohlásí? Na kovových podpěrách se pěstuje běžně a různé rostliny, a kdyby to bylo špatně, všeobecně by se to vědělo a nedělal by to tak každý druhý, tím spíš velkopěstitelé. | | Zanedbaná zahrádka 200m2 v kolonii, 24.5.2017 Ze 3 různých zatravněných pozemků mám zkušenost, že pravidelným sekáním se trávník sám spraví (do příjemna) - drny vymizí, zhousne, trochu se pozmění skladba rostlin. | | Kterak co nejefektivneji zkompostovat vetsi mnozstvi travy, 24.5.2017 Ano, ten samý. Je jedno, jestli mluvíme o hromadě větví nebo hromadě štěpky. | | Kterak co nejefektivneji zkompostovat vetsi mnozstvi travy, 24.5.2017 To se jaksi neschází - tráva se seká v době, kdy se většinou neřežou stromy, a naopak. A asi málokdo si nechá hromadu větví (pokud vůbec má dost stromů) někde na zahradě (úkryt pro slimáky, neestetické), a během léta štěpkuje a prokládá. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 23.5.2017 Jasně, máte pravdu. Myslel jsem řezat jako "likvidovat". Razantně ořezat, počkat, jestli vyraší, a pokud ne, na přelomu červenec/srpen bych zkusil naočkovat. | | Napadení paprik, rajčat, 23.5.2017 Přímo na fotce pod paprikou vidím spoustu svinek. I já mám podezření, že mi občas něco nakousnou - zaměřil bych se na ně.
Na rajčeti nevidím nic špatného - pokud se jedná o spodní list, vůbec bych to neřešil. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 23.5.2017 A čemu tím pomůžete, v tuto chvíli řezat? Počkejte do podzimu, kdy byste sázel nový, a uvidíte, jak se stávající zachová. A nebo i můžete v létě zkusit naočkovat na začátku hlavních větví, a využít tak pěkný a zakořeněný stromek. | |
| | Jak se zbavit krtka, 22.5.2017 Potvrzuji, fungují spolehlivě. Na jaře mi přilezl do zahrady jeden kousek, do druhého dne od nasazení kleští byl chycen.
PS: ale na kleštích prodejci tolik nevydělají jak na solárních plašičkách, že?
| | Česká rajčata, 22.5.2017 Pěkné, asi se budu v konstrukci inspirovat. Ale nevidím, kde máte pole s těmi dalšími 130 kusy, které jste si předpěstovával? | | Mléko proti plísni na okurkách, 22.5.2017 Jen bych se trochu obával, že když to napíšete tímto stylem, že to někdo vezme skutečně vážně... | | Zapuštění a položení sazenic paprik, 22.5.2017 Mně se taky některé položily, a pak se zase narovnaly, takže na stonku vytvořily pravý úhel (letos se mi to staol poprvé). Byl jsem dokonce toho svědkem - položily se za oknem, když na ně začalo svítit slunce a byly málo zalité. Když jsem je zalil,... celý příspěvek > | | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 19.5.2017 Pěstuji sazenice od začátku března, na jižním okně, při pokojové teplotě (18-22 dle situace), a vytáhlé je rozhodně nemám. Postup: vysévám rovnou do velkého květináče, cca 8cm v průměru, do poloviny zaplněného kvalitním výsevným substrátem. Až začne... celý příspěvek > | |
|
|
|
|