|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Okurky nevzešly, 31.5.2017 Jestli máte možnost, předpěstujte si je v květináčkách ve skleníku, tam vám vzejdou výrazně rychleji a celkem spolehlivě (ve výsevním substrátu). | | Odumieranie rastilniek uhoriek, 31.5.2017 Previcur energy jsem zkusil použít přesně dle návodu, ve formě zálivky, přesto klíčící rosliny (v mém případě borovice) padaly dál. Všechny, do jedné.
Tazateli bych doporučil, aby měl jistotu, vysét semínka do květináčků nebo sadbovače s výsevním... celý příspěvek > | |
| | Piliny k rajčatům?, 31.5.2017 jak zalévat stromy pod kterejma je záměrně vysoká tráva, to fakt nevím, rycíma vidlema to díky suchu nejde ani nakopčit a když to poseču, tak to bude suché mnohem dřív, pač pod stromy jde srážek minimum.
A já jsem vždy v chytrých knihách četl, že... celý příspěvek > | | Jakou sekačku do 10 000 Kč, 30.5.2017 Buď je pán troll a náramně se baví, jak mu na to skáčete, a nebo je úplně mimo, co se týče odhadu jednotek plochy a vzdálenosti. Zřejmě měl na mysli 10 arů (40x25m=2 dětská fotbalová hřiště ), nikoli 1 ha, pak by vše ostatní, co říká, sedělo. | | Dešťovka – „Modrá úsporám“, 30.5.2017 Nj, ale kdo si dobrovolně rozkope celý barák na nové rozvody, když se mu ta investice (dotace rozhodně náklady nepokryje) snad ani nevrátí zpět...
Největší a srovnatelně velkou spotřebu vidím právě v zalívání a splachování WC, proto nedokážu... celý příspěvek > | | Pravokořenné stromy, 30.5.2017 Odborníci Botanického ústavu SAV podrobili vzorky kvetov a plodov analýze a zistili, že ide o mutanta, ktorý nemá, na rozdiel od väčšiny pestovaných jabloní, korunné lupienky ani tyčinky, ale má navyše zmnožený kalich a plodolisty. Kvet jablone je... celý příspěvek > | | Napadená Broskvoň, 30.5.2017 3 postřik vynechejte, uvidíte... Můžu potvrdit, stejně jako třeba p."Walter", že stříkáme na jaře jen jednou, a to při pohybu šupin pupenů, a kadeřavost nemáme. Diskutabilní je i podzimní postřik, ale já jej provádím, protože se to prý má. Možná by... celý příspěvek > | | Zasychající a černající výhonky, 29.5.2017 Tak po roce to samé - terminál a jeden boční výhon opět napadla bodruška hrušňová. Boční výhon uvadl, odstranil jsem ho. Terminál zatím drží - je nějaká šance, že to ustojí? O něj bych skutečně nerad přišel. A dá se tomu nějak bránit? Nejlépe... celý příspěvek > | | Polyversum na rajčata (i jinou zeleninu), 29.5.2017 Samozřejmě, že záleží na počasí! Proto se ptám po někom, zda někdo potvrdí účinek polyversa při jakémkoli počasí (v průběhu mnoha let). | | Polyversum na rajčata (i jinou zeleninu), 29.5.2017 Docela by mě zajímala zkušenost někoho, kdo míval problémy s plísní, začal používat polyversum po několik let a plíseň od té doby neviděl. To by pak už bylo docela vypovídající. Je někdo takový? | |
| | Maliččí broučci na malinách, 29.5.2017 Spolehlivě funguje mýdlový roztok (nastrouhané mýdlo rozpuštěné ve vodě), mšice udusí. Funguje všude, ale bohužel, právě na malinách (nechápu proč jen na nich) mi způsobil, že pak uschly listy. Možná je to jen shoda náhod, vyzkoušejte... | | Kdy pořídit skleník?, 29.5.2017 Zvláštní dělení - kvalitní/hobby...
Mám kvalitní hobby (ocelová konstrukce a 4mm polykarbonát), a netuším, na co bych si měl stěžovat nebo co pokládat za nekvalitní.
Jinak k otázce - nejmenší zájem o skleníky je nejspíš v létě, takže bych... celý příspěvek > | | Dural vs.ocel, 26.5.2017 Jestli myslíte sedlovku, tak tam je přeci v kostře vůle, zářez, který se dá utahovat. Či ne? Pokud je to napevno zaražené, asi bych volil cestu provrtat sedlovku skrz, vzniklými dírami prostčit ocelovou tyč a silou otočit. Případně několika... celý příspěvek > | | Dural vs.ocel, 26.5.2017 Ale pán nechce použít násilí, tzn. asi trubku rozpustit nechce.
Dural má 2x větší tepelnou roztažnost než ocel. Tzn. počkat si, až bude pořádně mrznout, a vytáhnout ji. | | Morella višně ožer listu, 26.5.2017 Něco mi ožralo počínající výhony na višni Favorit a na jabloni Rubinole. Na terminálu mi ale zůstaly nedotčeny. Proto tipuji na srnu, možná je to i váš případ. | |
|
|
|
|