Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mladé žluté listy višně, 1.6.2017
Ano, podle těchto obrázků už se to podobá. Ještě mě v té souvislosti napadá, že podobné příznaky mělo pár listů na jedné jabloni, pár listů na malinách, a na některých kopřivách, a vše se to událo brzy na jaře. Na nich to pozoruji každé jaro, že se... celý příspěvek >
Právě že neodpovídá: viz. odkaz. Žádný příznak není nikde popisován jako zelená žilnatina, žlutý zbytek listu. Už jsem to hledal. Navíc by se to projevilo i vloni, projevilo by se to i u nových výhonů, které jsou už ale naopak v pořádku.
Prosímvás, nesnažte se mě přesvědčit. Já nic takového nepoužívám, sousedé taky ne, kompost používám pouze z vlastních odpadů, navíc ke všem ostatním stromům a do záhonů,  žádná pole tu nejsou, zkrátka možné to není.
Když říkám, že to není možné, tak vím, co říkám.
Jakou sekačku do 10 000 Kč, 1.6.2017
V tom případě ale nemá diskuze smysl, protože když chcete ve své argumentaci vycházet z této lži, nikdy se s pochopení a uznáním argumentů nesetkáte - a o to snad v této diskuzi jde především. Nebo ne? Pak ale nechápu, proč diskutujete, když vám... celý příspěvek >
Jakou sekačku do 10 000 Kč, 1.6.2017
Víte, kdybyste nelhal, třeba o posekání 1ha v kuse, o spotřebě 2 nádržek na hektar a pod., určitě by se diskuze odvíjela úplně jinak a nebylo by to tímto stylem "hádání se"... pak v kontextu vašich vstupních informací většina z toho, co říkáte,... celý příspěvek >
Kdy pořídit skleník?, 1.6.2017
Z vašich příspěvků opět nic moc kloudného nejde vyčíst, resp. spíš evokuje hromadu otázek, než aby dal nějakou praktickou informaci do života. Pozinkovaná ocel se používá skoro všude při venkovním použití a funguje, stejně tak mi funguje můj skleník... celý příspěvek >
Nemůže, žádný nepoužívám.
Meruňka - děravé listy, 1.6.2017
Toto určitě není dírkovitost. Ty díry jsou velmi velké, navíc to nezačíná hnědými skvrnami, ale rovnou dírami. Mám úplně to stejné každý rok, na všech možných stromech i nestromech, dírky malé i centimetrové. Objevují se samovolně, ale ještě jsem... celý příspěvek >
Neujímá se očko, 1.6.2017
No já teda zkušený nejsem vůbec, zkoušel jsem to v létě poprvé (začátek srpna, slivoň, třešeň, ringle a meruňka), nic jsem nepatlal, a ujala se skoro všechna očka.
Mladé žluté listy višně, 31.5.2017
No řešit to asi teď nemám jak, jen bych se rád dopátral příčiny, aby se příští rok neopakovala... Ale také řeším, co s ním dál? Tedy jak s řezem? Odstranit příští rok nové boční výhony, které vyrůstají ze starých výhonů blízko kmene, nebo odstranit... celý příspěvek >
Mladé žluté listy višně, 31.5.2017
Pochybuji. Žádnému příznaku scházejícího prvku to neodpovídá. Navíc se tím ty starší listy nespraví, a nové jsou už v pořádku. A proč jen u višně? A proč až druhý rok? (vloni krásně prosperovala) Příkláním se k nějaké zimní/jarní události, která to... celý příspěvek >
Dešťovka – „Modrá úsporám“, 31.5.2017
Ano, vidím to úplně stejně. Využití pro zalívání, které nejvíc plýtvá pitnou vodou (kromě WC), a které by bylo nejsnadněji realizovatelné, bylo téměř všem znemožněno, což zcela nepokrytě vypovídá o skrytém smyslu této dotace.
Mladé žluté listy višně, 31.5.2017 Obsahuje fotku
Půda je stejná jako na zbytku zahrady, není těžká ani přemokřená, nikde jinde v zahradě žádný takový problém není. Dnešní stav se má takto - u žlutých listů se zvýraznila zelená žilnatina, zbytek zůstal žlutý, mají malou velikost a růžice listů... celý příspěvek >
Okurky nevzešly, 31.5.2017
No nevím, moc ty nářky na kvalitu osiva neberu. Zatím jsem nikdy se vzcházením osiva neměl žádný problém (a to používám spousty různých druhů zeleniny od různých výrobců), letos opět téměř 100%, takže si pokaždé říkám, proč dávat semínka rajčat,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika