Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mořská sůl do bazenu - zkušenosti, 5.6.2017
Zvláštně na sebe reagujete, nedá se pochopit, co je blbost, když oba máte pravdu. Pěkná blbost je ta slaná voda bez salinátoru, tam se samozřejmě řasy dělají, a to velmi rychle. Bazénová voda má totiž slanost pouze 0.3%, kdežto mořská voda 3.5%!... celý příspěvek >
Mořská sůl do bazenu - zkušenosti, 5.6.2017
Špatně se to v diskuzi řadí, to vše byly reakce na ".208.13" Ve vašem případě bych zkusil o hodinu prodloužit běh jednotky, pouštět ji každý den, občas očistit usazeniny z elektrod. Taky se mi loni tvořily řasy. Pak jsem prodloužil o hodinu... celý příspěvek >
Dešťovka – „Modrá úsporám“, 5.6.2017
Proč máte problém s vodou ze střechy s azbestovou kritinou? Azbest je naprosto neškodný, používá/val se dokonce na filtraci vína. Asbest škodí POUZE při řezání, kdy se uvolňují malé částečky do vzduchu, které při vdechování ve větším množství můžou... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 5.6.2017
Určitě je to fajn, ale má to nemalé ale... Třeba mně ještě v dubnu párkrát teplota klesla k 0° i ve skleníku a rostlinky nejblíž stěně nad 20cm nad zemí namrzly - třeba kany (venku bylo v kritickou noc nějakých -6°, možná i míň), takže jsem přitápěl.... celý příspěvek >
Topolovka růžová, 5.6.2017 Obsahuje fotku
Ne, nepokvete. V druhém roce už od jara začíná ve středu tvořit mohutný stvol s květy, který roste do výšky. Také listy na květním stvolu jsou jiné, více vykrojené. Já jsem v chladnější poloze, ale nyní mají rostliny přes metr výšky a hromadu poupat... celý příspěvek >
Dírky v listech meruňky, 2.6.2017
Co s tím... no asi nic. Nebo je chcete jít zalepovat? Jak píšu, mám tyto díry každý rok, na všech stromech i bylinách. Někdo to ožírá, ale ještě jsem jej nenačapal. Mám podezření na listohlody, kterých je plno na kopci a ožírají mi čerstvě... celý příspěvek >
Jakou sekačku do 10 000 Kč, 2.6.2017
Jasně. 1ha několikrát ročně 7 let, tomu říkám hobby práce a k tomu účelu vyrobený stroj. BTW jen pro zajímavost - ještě jste se pořád nezmínil, jak dlouho že vám trvá posekání toho 1ha? Ale jako jo - máte-li záběr 43cm a švih 1.6m každou... celý příspěvek >
Mšice a černooranžové housenky na Oleandru venkovním, 2.6.2017
Obrázek je rozmazaný, ale řekl bych že se nejedná o housenky, ale dravé larvy slunéček, které vám ty mšice likvidují. Podívejte se pořádně a chraňte si je, dobře vám poslouží.
Mladé žluté listy višně, 2.6.2017
Půdu mám mírně kyselou, někde kolem 6.5, takže v tom problém není. Tu hořkou sůl tedy použiji, snad tím nic nezkazím, ale asi globálně někdy na jaře zaryji společně s kompostem pro všechny stromy, může být? Společně s tím bych chtěl ale zarýt i... celý příspěvek >
Kdy pořídit skleník?, 2.6.2017
Já vám fakt nerozumím. Vy tu pořád uvádíte nějaký skleníky z hypermarketu, sypající se konstrukce, loupající se barva z oceli, lítající polykarbonát, polykarbonát z Číny atd... to opravdu nevím, co jste kde pořád kupoval a jak konkrétně to "sypání"... celý příspěvek >
Štepenie, 1.6.2017
Ano, vydrží. Hned otrhejte listy (nechte jen řapíky), dejte do vody a chladu. Pár dní takto vydrží, taky jsem to tak dělal.
Mořská sůl do bazenu - zkušenosti, 1.6.2017
Pak sypete sůl do bazénu úplně zbytečně. Sůl se do vody dává právě proto, aby z ní chlorinátor uvolňoval do vody chlor, který ji dezinfikuje. Chlor se při této koncentraci samovolně v postřehnutelném množství neuvolní. Ve vašem případě zřejmě... celý příspěvek >
Mladé žluté listy višně, 1.6.2017
Když tedy uvážím, že by to mohl být nedostatek Fe a Mg, jaké hnojivo a v kterou dobu by bylo nejvhodnější aplikovat?
A v neposlední řadě bych dodal - ty listy nebyly zelené a nezežloutly - ony vyrašily žluté, zvětšily se jen nepatrně a žilnatina se zbarvila do zelena - tedy vlastně opačný proces, než je popisován při nedostatku Mg nebo Fe, že zelené listy... celý příspěvek >
Ještě se dočítám, že : Živina může být vyplavena z lehkých, písečných, kyselých půd vysokými dešťovými srážkami. U nás na jaře bylo docela vlhko, ale nijak extrémně nepršelo ani půda není nikterak písčitá. Navíc toto místo patří k těm... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika