|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Hrušen neprospíva - poraďte, 26.6.2017 Též si myslím, že klidně teď. Zastřihl jsem před týdnem dlouhé výhony na hrušni, a už raší nové, takže místo dlouhých šlahounů dosáhnu pěkného rozvětvení. | | Jak vypudit krtka, 22.6.2017 Toto je lež. Zkuste používat regulerní zdroje informací, ne tvrzení "nějakého" webu. V žádné červené knize ohrožených druhů uveden není, hubit se samozřejmě může jako kterýkoli jiný škůdce. V ochraně mezi ním a hryzcem není vůbec žádný rozdíl. Je... celý příspěvek > | |
| | Jak vypudit krtka, 22.6.2017 Jarda: Krtek se samozřejmě může hubit, v případě problémů na zahradě jako kterýkoli jiný škůdce. Nepatří mezi chráněné či ohrožené živočichy, jeho ochrana je na úrovni kteréhokoli jiného živého tvora, třeba myši. Past je samozřejmě zcela legitimní a... celý příspěvek > | | Kontejnerovaný stromek, 20.6.2017 Zkuste počítat - dejme tomu, že zalívaná plocha kolem stromku je 1/4 m2. Pak kybl vody znamená sloupec 4 cm na této ploše - pokud se to má vsáknout, tak odhaduji, že vzhledem ke konzistenci půdu vyplní póry tak do 20cm hloubky. Kolik vody se vypaří... celý příspěvek > | | Kontejnerovaný stromek, 20.6.2017 Tak nějak to bylo - 50 stromků na podzim koupených, přes zimu zasazené v záhonu, na přelomu února a března vysazené na finální stanoviště. (dřív to nebylo možné) Na to divoké mládí tedy ještě rostou docela dobře. Nepřežily to jen 2 mandloně -... celý příspěvek > | | Kontejnerovaný stromek, 20.6.2017 Super, to jste mě uklidnil. Myslel jsem, že jsem něco zpackal, ale je to tedy normální. Mě se tak chovají právě nejvíc hrušně, pak jabloně, jedna třešeň, jedna ringle. Se zbytkem jsem docela spokojený. Takže jim tedy dám šanci ještě příští... celý příspěvek > | | Kontejnerovaný stromek, 20.6.2017 P. Vysloužil, můžu se zeptat, jakou máte zkušenost - kolik zhruba procent stromků, které po vysazení nemají výrazné přírůstky, pouze se olistí, se další rok v růstu rozběhnou? Pokládám si u několika nově vysazených stromků otázku, zda na podzim nový,... celý příspěvek > | | Jak na mravence a mšice, 16.6.2017 Prášek nebo granule, které vyhubí celé hnízdo. U mě to fungovalo - kde jsem nasypal, tam zmizeli. | | Výsledky roubování 2017 - horké jaro, 16.6.2017 K zalévání - co to píšete za nesmysl? Chcete říct, že v létě rostliny nepotřebují vodu, protože ji nepřijmou? Už jenom fakt, že pokud zaliju odpoledne, zůstane mokro až do dopoledne druhého dne, takže rostlina má celou chladnou noc na to, aby tu... celý příspěvek > | | Kroucení listů u rajčat - proč?, 15.6.2017 To snad není možný... | |
| | Dešťovka – „Modrá úsporám“, 15.6.2017 A pointa nebo souvislost s tématem? | | Spirála na rajčata a okurky, 15.6.2017 Papriky nerostou do 2-3m jako rajčata, spirály mi přijdou zbytečné. Mám je ve skleníku vždy bez opory, ale jestli je máte venku, tak bych ke každé píchnul nějaký klacek a omotal dokola kus provázku. Pokud už máte řešení s kolíky na koncích, pak bych... celý příspěvek > | | Insekticid Mospilan, 14.6.2017 Mospilan mi funguje na různé hmyzy spolehlivě. A používám jej v koncentraci 2g na 10l, jak je u většiny případů použití uvedeno. | | Dirky v listech paprik, 14.6.2017 Opravdu nikdo neví. Může to být cokoli. Třeba ta housenka. A nebo taky něco úplně jiného. Dírky mám úplně na všech rostlinách, na kterou se na zahradě podívám, na každé to může dělat jiný hmyz. Hmyz se většinou živí zeleným... | | Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 13.6.2017 Přesně takto vypadají vajíčka kněžice (nebo ploštice, ruměnice,...) | |
|
|
|
|