Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dýně - zaštípnout?, 24.7.2017
Nebudu se s vámi hádat. Já jen dávám v plén vlastní zkušenosti, kdy se mi už v nepočítaně případů neopatrností podařilo useknout/ulomit/přejet hlavní šlahoun, a dýně pak vždy vesele pokračovaly dál tím, že nasazovaly nové boční, s plody.
No tak jednodušší nez zaštípnutí to rozhodně není. Koneckonců zkoušel jsem vloni směrovat šlahouny asi 30 rostlinám dýní, nezvládal jsem to uhlídat... já bych to taky zkusil spíš směrovat, ale tazatel se ptal na zaštípnutí, které samozřejmě... celý příspěvek >
Hokaido?, 24.7.2017
Ok, 35cm už nějaký kříženec. Vlastní semínka nedoporučuji už vůbec, pokud v okolí jsou ještě jiné dýně, můžete mít opět křížence. Nejjistější jsou semínka od oficiálního výrobce (typu Semo apod), ta mě ještě nikdy nezklamala. S dýní naložte... celý příspěvek >
Tak, jak potřebujete. Když je zaštipnete, začnou vyhánět nové šlahouny v místech před zaštípnutím.
Hokaido?, 24.7.2017
Děláte si legraci? Copak na fotce je "obří" dýně? Řekněme, že řapík listu má průměr 1.5cm - pak dýně má průměr 15cm, což je středně velké hokaido.
Ovocné druhy pěstovatelné totálně bez postřiku, 21.7.2017
To je špatně položená otázka. Většinu ovoce lze pěstovat bez postřiku, ale bude se mu dařit různě. Otázkou je, co od toho očekáváte. Já třeba jabloně vůbec nestříkám, a samozřejmě polovina jablek je červivých, nicméně mi to nevadí, protože druhá... celý příspěvek >
Vybírám novou rotační sekačku, 18.7.2017
Ze zkušenosti - mám 37kg, a pokud je trochu větší sklon, pak mi toto šmrdlání nahoru dolů docela problém dělá, tedy především přitáhnout sekačku zpět nahoru bez zapnutého pojezdu. Do váhy 55kg bych v tomto případě rozhodně nešel.
Vybírám novou rotační sekačku, 18.7.2017
Ano, přesně to jsem měl na mysli. Vůbec mě nenapadlo, že někdo může rotační sekačkou sekat rovné holé louky několik desítek arů. Tam potom snad ano... Já ale zasadil 50 stromů, je to mírná nakloněná rovina, sekačka váží 37kg, ale nedokážu si... celý příspěvek >
Rajčata - co to je?, 17.7.2017
Prý nedostatek vápníku.
Vybírám novou rotační sekačku, 17.7.2017
Sekám pozemek 20 arů, párkrát do roka, a to je to poslední, co bych řešil - jestli jej posekám za necelé 2 hodiny s mojí sekačkou 46cm, nebo bych jej posekal o 18 minut rychleji se záběrem 53cm. Za trojnásobek ceny takové sekačky mi nestojí za to ani... celý příspěvek >
Mladé žluté listy višně, 14.7.2017 Obsahuje fotku
Takže po jarních výše popsaných problémech na višni nakonec vznikla hromada zdravých výhonů, na všech různých místech a ve všech možných (většinou nevhodných) směrech. Ta tam je jarní korunka se 4 kosterními větvemi... Spousta z výhonů je v místě... celý příspěvek >
Podnož pro meruňku, 29.6.2017
Využiji vlákna - semenáč meruňku jako podnož je nevhodný? Resp. vhodný jen do určité půdy?
Preventivní postřik rajčat, 29.6.2017
Já je pěstuji bez postřiku, tedy pokud skutečně nehrozí, že by přišla plíseň. Což teď rozhodně (aspoň u nás na Moravě) nehrozí. Předloni jsem nijak neošetřoval, nic nechytly. Vloni jsem použil Kuprikol jednou v červenci, kdy se začaly objevovat... celý příspěvek >
Co je to za brouka?, 26.6.2017
Stínka. Ale je to prašť jako uhoď - chová se stejně, prý neškodí (pouze na padaném ovoci), a taky to není hmyz.
Solinátor - nízka hladina soli, 26.6.2017
Kyselina není nutná, usazeniny lze snadno z elektrody seškrábnout, např. plastovou kartou. Byla sůl řádně promíchaná s celým objemem vody - jela filtrace několik hodin? Případně bych zkusil vodu pořádně rozvířit svým tělem, kdyby byla sůl usazená... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika