Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekacka pro 63 letou matku, 16.4.2018
Bezva, tak to se shodnem. Dělám to stejně - na zahradě dávám trávu na kompost a trávník stále zatím prosperuje, nicméně v sadu, který je výrazně větší, trávu samozřejmě nechám ležet. A i o tom byl původní příspěvek tazatele - šlo o poměrně velkou... celý příspěvek >
A to je přesně to, o čem mluvím - "nemám rád" - ale chci, aby to děti udělali za mě přesně podle mých představ, a nikoli tak, aby to bylo funkční. A ta zbytečná řádně nezdůvodněná piplačka navíc je to, co děti příště od případné pomoci spolehlivě... celý příspěvek >
500 m.n.m - jaké jabloně vysadit?, 16.4.2018
Ne. Ve větší nadmořské výšce je rašení opožděno, takže v pořádku. Jarní mrazíky jsou problém v dolinách. Naopak sady na kopcích jsou ve výhodě.
1. Doporučuji WEIBANG WB 455, jsem s ní velmi spokojen, žádný problém. 2. Mulčování je samozřejmě možné vždy. Pokud se to paní pouze vzhledově nelíbí, pak to je pouze její osobní problém a není nejmenší právo hanit její děti. 3. "Vzorný... celý příspěvek >
Jak se zbavit vzrostlého náletu?, 13.4.2018
Pořád divná otázka. Jestli máte krumpáč a sekyru, tak se jich chopte a začněte nálet vykopávat. Jak byste si to představoval jinak?
Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 13.4.2018
A to je co? Ony se otevírají postupně klidně týden, takže ve které fázi? Když je otevřeno 5květů a zbytek ještě ne, je postřik vůbec účinný?
Naklíčování semen pro roubování okurek?, 13.4.2018
Moje zkušenost - s klíčením okurek (a dýní obecně) jsem ještě nikdy neměl žádný problém, nechám je standardně vyklíčit přímo v substrátu. Stejně tak rajčata. Klíčivost je téměř 100%. Není jediný důvod pro to dělat kolem toho nějaké opičky s... celý příspěvek >
Kompostér, 11.4.2018
Mezi zemí a kompostem nesmí být žádná neprostupná bariéra, jinak by do něj půdní mikroorganismy a žížaly, jež mají v procesu kompostování hlavní úlohu, neměly přístup.
Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 9.4.2018
Můžu se zeptat, v čem je tato kombinace lepší, a zda můžu použít i Horizon - Horizon? (vloni jsem to tak dělal, a neshledal jsem žádný příznak monilie)
Na 1300 m2 lepší sekačka nebo jetý traktůrek?, 9.4.2018
Nevím, jaký trávník chcete. Pokud normální přírodní bez spec.péče, a zajímá vás moje zkušenost - mám sad 2000m2, sekám jej párkrát do roka benz.sekačkou s pojezdem za cca 8000,-. Naprosto bez problémů, posekáno je do 2 hodin. V žádném případě bych... celý příspěvek >
Roubování okurek 2017, 3.4.2018
Já dýni klíčím v temnu substrátu a mám taktéž 100% klíčivost.
Pomoc při určení rostliny, 28.3.2018
Pryšec? (běložilný, skočcový,...)
Spicak nizsi ako planovana vyska koruny, 28.3.2018
Nebyl bych tak sebemrskačský. Vloni jsem taky sázel několik třešní na coltu. Do jámy přidán kompost, okolí udržované bez trávy, za sucha zalívané. Některé měly delší letorosty, některé kráké - 10cm, ale neuvěřitelně tlusté a s vysokou kondenzací... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 27.3.2018
Schválně jsem před týdnem, kdy byly větší mrazy, udělal pokus. Do skleníku (polykarbonát) jsem dal malá pokusná rajčata, a přiklopil je PETkama (analogie pařeniště). Všechna velmi rychle zmrzla. Měření ve skleníku jsem měl 40cm nad zemí - když venku... celý příspěvek >
Hruškovy semenač, 27.3.2018
Dejte to ven na záhon a moc se o to nestarejte. Občas zalít jako zeleninu. Do podzimu máte krásné semenáčky, a vyrostou úplně samy a bez péče. Pěstovat semenáčky v domě je na dvě věci, strašně to chytá různý choroby.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika