Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Netkaná textilie - škodlivost?, 29.8.2018
Už zase? To snad neé...
Jak sbírat trávu do koše, 28.8.2018
Jak to dělám já? Kompostuji. Kompostér na kompostování není nutný. Rada pro vás - nechte to ležet v rohu zahrady na hromadě (a přidávejte i jiný bioodpad, listí), a až se to zkompostujte, za rok použijte do záhonu. Člověk by zaplakal, když... celý příspěvek >
Doporučení čerpadla, 17.8.2018
Nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat. Mám čerpadlo s podobnými parametry, pouze ponorné do studny. Horizontální vzdálenost od domu cca 50 m a převýšení od čerpadla do nejvyššího bodu kolem 5m. Na veškeré činnosti s vodou (splachování, pračka,... celý příspěvek >
Co to je?, 16.8.2018
Tak to zrovna moc vidět není, až po vašem komentáři. A jakou čekáte odpověď, "co s ním"? Buď je ručně vytrhejte, a dejte buď na kompost, pokud vám nebudou vadit semínka a zavčasu po použití kompostu vytrháte plevel, než dozraje, nebo jej... celý příspěvek >
Co to je?, 16.8.2018
Co s ním... já bych jej vytrhnul.
Rašení v srpnu, 16.8.2018
Mám takový zvláštní dotaz - mám mladý sad v dost suché poloze. Díky tomu se v červnu ukončilo přirůstání letorostů. Na přelomu července a srpna, když jsem jel na 2 týdny na dovolenou, jsem ke každému stromku nalil 30l vody. Když jsem se vrátil,... celý příspěvek >
Sukulent co je to zač?, 27.7.2018
Taky mívám obdobné problémy s jinými, ale všem mým sukulentům neskutečně pomůže, když je nechám od jara do podzimu venku na přímém slunci. To se pak bezvadně zotavují, přirůstají i kvetou.
Tuhé vlákno v meruňce, 26.7.2018
Měl bych takový zvláštní dotaz - švagrová má meruňku, ale nezná odrůdu (nejsou zahradníci, proto bych si tipnul, že koupili "nějakou" v zahradnictví, tedy VP?). Strom je normální, plody se tváří také normálního vzhledu, velikosti a šťavnatosti, ale v... celý příspěvek >
Uz nekde uzraly tresne?, 24.7.2018
V té době a s letošním průběhem počasí to můžou být klidně desítky odrůd. A když to podle vás není těžké určit, tak proč se ptáte?
Kam mizí holovouské šlechtění, 23.7.2018
A důvod? Myslíte, že nějaká imaginární "školkařská a prodejní loby" by řešila zahrádkáře, kteří vzhledem k jejich produkci a prodeji nestojí ani za mrknutí oka? Vaše konspirace jsou vážně dost přitažené za vlasy.
Zlomená větev - do kolika dnů, 23.7.2018
Obávám se, že pokud šlo o nějakou silnější 10-letou větev (zlomila se pod tíhou plodů), že pletiva na obvodu můžou srůst, ale vnitřní dřevo už nesroste a pod další podobnou násadou plodů se opět zlomí, a to ještě snáz než letos. Záleží na tom, o... celý příspěvek >
Vadnoucí slivoň Haganta, 13.7.2018
No opak je pravdou - půda na kopci je hlinitopísčitá, propustná a vysychavá. Přemokření nehrozí v žádném případě. Zalíval jsem jen 1x před měsícem, 10l, protože bylo hrozné sucho. Za poslední 2 měsíce tu pršelo jen 2x, co stálo za řeč a naplnilo mi... celý příspěvek >
Vadnoucí slivoň Haganta, 13.7.2018 Obsahuje fotku
Tak jsem stromek rozstříhal. Větve i kmen jsou normálně zelené, až k místu štěpování. Pod ním je ale pletivo hnědé, stejně tak na kořenech. Nevím, jestli v úrovni země se nějak mění barva pletiv, a v kořenech už je to jinak... nebo jestli to stihlo... celý příspěvek >
Marmeláda, po otočeení sklenic víčko odskočí vyteče, 12.7.2018
"... zbytečně přemáhat..." - a že to tomu víčku vadí, taková námaha. Tradice? Protože to tak funguje? 1. Je ihned kontaktem s horkým obsahem sterilní celá sklenice včetně víčka zevnitř 2. Vzduch, který ve sklenici ještě je a který také... celý příspěvek >
Marmeláda, po otočeení sklenic víčko odskočí vyteče, 12.7.2018
Pokud sklenici otočíte, samozřejmě se přitáhne úplně stejně. Zjednodušeně řečeno - podtlak je řádově silnější než váha marmelády na víčku.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika