Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
"Poloautomatické" zavlažování zeleniny ze sudu, 14.9.2018
Hm, připadá mi že zalití takového množství zeleniny pouhými 200l vody nemá smysl, tím zavlažíte pár milimetrů na povrchu, což vám do večera vyschne, a ke kořenům se nedostane nic. Já mám kubíkovou IBC nádrž 1.5m vysoko vedle skleníku, a navrtané... celý příspěvek >
Mulcovanie / Korene, 13.9.2018
Mám vlastní zkušenost s cca 10 stromy. Nepustily jediný kořínek. Proto mi to připadá jako strašení před něčím, k čemu dochází jen velmi zřídka. Můžete napsat, v jakých podmínkách a jakým způsobem (jak dlouho) zpravokořenění probíhá? Jestli to je... celý příspěvek >
Očkování, 13.9.2018
To jistě, ale kdy naposledy bylo -20? A samozřejmě mám na mysli rozumné místo venku a v případě velkých mrazů použít ochranu. Pouze říkám, že nevidím důvod cpát semenáčky do bezmrazé místnosti, když v pohodě vydrží venku.
Očkování, 13.9.2018
Dobře, a v čem je problém, že je nemůžete nechat venku?
Očkování, 13.9.2018
Proč? Nechat venku.
Mulcovanie / Korene, 13.9.2018
Zajímalo by mě, co je na tom pravdy. Tady se vždy čas od času objeví příspěvek hrozící zpravokořeněním. Moje zkušenost je ale taková, že je téměř nemožné, aby kmen vyhnal kořeny. Zpočátku se mi stalo, že jsem pár stromků (meruňka, broskvoň, švestka,... celý příspěvek >
Škůdce - "děravé" listy na jabloni, 12.9.2018
Ale já jsem pochopil, že ty díry mu vznikly až v průběhu léta. Předjarní postřik řeší jen přezimující škůdce, což není tento případ. Evidentně jde o brouky. Já zkoušel Mospilan i Calypso na jaře na mladé výhony, když mi ně lítají listohlodové,... celý příspěvek >
Škůdce - "děravé" listy na jabloni, 11.9.2018
Mráz. Počkejte 2 měsíce. Vážně, v tuto dobu nemá smysl řešit děravé listy.
Očkování, 10.9.2018
Omylem jsem naočkoval meruňku do jabloňového semenáče. Očko se ukázkově ujmulo, řapík při dotyku odpadnul. Mám tedy počítat s tím, že opravdu vyraší? Jak se zachová letorost meruňky na jabloni?
Katastrofické přemnožení mravenců v trávníku, 6.9.2018
Jasně, samozřejmě jsem myslel 10x10 (100) cm2.
Tak horká voda na 10 cm2 mnoho škody nenadělá. Vysejete a za pár týdnů bude pořešeno. Ale jestli myslíte, že sypat tam chemii je lepší řešení...
Když stanujeme v kempu a nachází se poblíž mraveniště, vždy 100% fungovalo opakované nalití vařící vody do děr mraveniště.
Jaký okrasný keř na živý plot?, 3.9.2018
Já bych zkusil třeba mahónii cesmínolistou. Keř je stálezelený, pokud ho stříháte, tak i velmi hustý. U mně je to po 5 letech hustý keř výšky cca 2m, a kdybych jej nestříhal, bude i vyšší. Nikdy jsem jej nezalíval, takže kromě zastřihnutí 1x ročně... celý příspěvek >
Hrdza hrušková a jej množstvo u jednotlivých odrod, 31.8.2018
Všechny mé odrůdy jí mají stejně. Letos téměř žádnou, sem tam lístek. Myslím si, že spíš než na odrůdě záleží na podmínkách - počasí v době roznášení spór, proudění vzduchu v místě té které hrušně,...
Obří housenka, 29.8.2018
Lišaj smrtihlav.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika