|
Příspěvky uživatele - 219.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Malé hrozny, 1.5.2019 Prvním rokem, když se mi povede vypěstovat jeden silný výhon, dole alespon 8 mm a více, 1,5 - 2 m vysoký, tak v zimě zakrátím cca 80-90 cm. Druhý rok si můžu dovolit nechat 3 až 4 výhony od vrchu, zbytek odspoda vylamuji. Když se mi to prvním rokem... celý příspěvek > |  | Johanniter, Cabernet Blanc - zkušenosti, 15.11.2016 Poprosím, v jaké lokalitě ho máte a jestli ošetřujete, jakou chorobu a čím. Ještě mě zajímá, jaký druh půdy je nejvhodnější. Děkuji
|  |
|  | Výsadba odrůd révy bronner, souvignier gris, 22.10.2016 S.gris jsem letos na jaře vysadil 75 hlav. Připravil jsem mu slušné podmínky pro růst a tak koncem srpna měly skoro všechny přes 2 m a krásné silné stonky. V zimě zakrátím asi na metr a příští rok nechám na čtyři výhony. Odolnost proti plísni révové... celý příspěvek > |  | Co Vaše réva 2016, 25.9.2016  Tak jsem včera sundal Regent- 3 roky starý, necelý 3 kg na hlavu, cukernatost 24 stupňů nm. Velim 200 m.n.m.. |  |
|
|
|