|
Pálivější paprika na plněné paprikové lusky, 6.12.2020 Díky moc za tip. Tu Pálindu vyzkouším... přinejmenším na to přikusování |
 |
Pálivější paprika na plněné paprikové lusky, 6.12.2020 Jj, to máte pravdu
Nemáte ale přesto tip na nějakou pálivější? Rodinka si ji ráda přikusuje i k namazanémz chlebu a tak, a loni s tou PCR byli nespokojení... |
 |
|
 |
Pálivější paprika na plněné paprikové lusky, 6.12.2020 Můžete mi, prosím, doporučit nějakou pálivější odrůdu vhodnou na přípravu plněných paprikových lusků? Loni jsme pěstovali PCR od Sema a nebyla vůbec pálivá...
Moc děkuji :-) |
 |
A co vaše švestky 2020, 29.8.2020 Náš "sloupovitý" Imperial děs běs - 90% plodů je červivých.
Po loňském fiasku (taky 90% plodů červivých) jsem letos při rozkvětu provedla postřik, ale zjevně nezabral. Něco musím dělat blbě :-( |
 |
Je to černý sršeň?, 8.8.2020 Taky mě to překvapuje. U nás jsou drvodělky na hrachoru prakticky každý den a nijak ho nepoškozují... |
 |
Je to černý sršeň?, 8.8.2020 U nás na zahradě si oblíbila nejvíc hrachor :-) |
 |
Koralik - ultra rané polodivoké rajče, 6.8.2020 Já o tom rajčeti vím jen to, co o něm uvádějí permaseminka:
Jeden z našich objevů roku 2019: Odrůda Koralik je ultra rané polo-divoké rajče, jejíž plody dozrávají 50 - 55 dnů po výsadbě. Doporučujeme všem milovníkům divokých rajčat, kteří... celý příspěvek > |
 |
Koralik - ultra rané polodivoké rajče, 6.8.2020 Pěstujete někdo rajče Koralik, které se nabízí např. na permaseminka.cz?
Má to být ultra rané polodivoké rajče, částečně odolné plísni bramborové, s lahodnými sladkými plody, většími než plody divokých rajčat. Pěstuje se „na divoko“: Bez... celý příspěvek > |
 |
Semideterminantní rajčata, 2.8.2020 Co přesně ty dny znamenají? 50 dní od čeho do čeho (zralosti předpokládám)? Děkuji. |
 |
Semideterminantní rajčata, 2.8.2020 Moc děkuji za informaci :-)
A co kdybych je nechala růst úplně na divoko? Pak všechny výhony samy ukončí růst?
Konkrétně mám Honey Bee - je to jen taková zkouška, vysévala jsem je až v červnu, údajně mají být extra raná; teď můžou mít... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Semideterminantní rajčata, 1.8.2020 Poraďte, prosím, jak pěstovat semideterminantní odrůdu rajčat. Vyštipovat? Nebo nechat neomezeně růst?
Děkuji. |
 |
Pěstování česneku ze semen, 2.7.2020 Co: True Garlic Seeds Lyubasha
|
 |
Rajčata - postřik při počínající plísni, 27.6.2020 Poraťe, prosím, jaký postřik zvolit při počínající plísni na rajčatech (po obrání všech zasažených částí). Po ruce mám Ortivu, Dithane a Kuprikol.
Preventivně jsme nestříkali, protože jsme s plísní několik let neměli problém.
Moc děkuji. |
 |
Mochyně ojíněná (Physalis pruinosa), 5.6.2020 Pěstujete někdo mochyni ojíněnou? A pokud ano, můžete se podělit o zkušenosti? Chuť, výška rostliny, rychlost dozrávání...
Předem moc děkuji :-)
|
 |
Uz nekde uzraly tresne?, 3.6.2020 Mladoboleslavsko - uzrála Sweet Early. Škoda, že měla jen čtyři plody... a dva z nich i přes síťku "záhadně" zmizely :-) |
 |