Příspěvky uživatele - 138.118

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
křídlatka, 5.6.2008
Když jí někde nechcete, tak ji zlikvidujte... to zní jednoduše, když jde o zahrádku, nebo příkop před domem. Ale když jí nechceme na rozsáhlejším území může jít o velmi nákladnou a ne úplně účinnou akci. Jde o to, že do naší volné přírody nepatří a... celý příspěvek >
Stržená kůra - Thuja occidentalis, 14.5.2008
Dobrý den, dnes ráno jsem s hrůzou zjistila, že náš pes strhnul asi 50cm x 7cm široký svislý pruh kůry z 60-ti leté túje na naší zahradě. Měla bych ránu nějak ošetřit? Doufám, že se s tím tuje vyrovná a neuschne. Děkuji moc za odpověď.
Vadnutí Phloxů (kobercových), 14.5.2008
Dobrý den, před měsícem jsem nakoupila krásně napěstované kobercové Phloxy a vysadila je na okraj záhonku. Bohužel začínají os středu žloutnout a ovadat. Nevíte čím by to mohlo být? Mám je ostřihat, či jinak ošetřit, abych je ještě zachránila před... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika