|
Zahradní rider Stiga nebo Castle Garden, 18.8.2014 Dobrý den, vlatním rider STIGA 1066 HQ od letošního roku a maximální spokojenost. Má sice oproti XF 140HD slavbší motor, ale znát to vůbec není a s pořádným chlapem uhání jak blázen. Má výborné manévrovací schopnosti a ani mokrá vysoká tráva mu... celý příspěvek > |
 |
Sundavillea Red - pěstování, 19.2.2010 Dobrý den všem.
Děkuji všem za rady. Mě sundavilka nejdřív lehce opadala, ale záhy vyrazila obrovské množství přírůstků. Je stále u velkých francouzských dveří, světla má dost. Jelikož jsem se stále do nového baráku nenastěhoval a k... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sundavillea Red - pěstování, 8.12.2009 Dobrý den.
Mám taky krásnou Sundavilku a chtěl bych se s vámi poradit jak ji nejlépe přezimovat. Zatim ji mám u velkého okna otočeného na jih (světla má dost) teplota mezi 18-20 stupni. O vánocích se do nového baráku už nastěhuji a tudíž budu v... celý příspěvek > |
 |
Suseni zimnich hrusek, 2.11.2009 Zdravim, tatka ma nejakou odrudu zimnich hrusek - ted je trha a uklada a k jidlu budou pry az okolo vanoc a muj dotaz zni, jestli se maji susit az budou mekke nebo uz se muzou susit ted? |
 |
čierné mušky, 4.3.2009 Slyšel jsem, že také pomáhá při přesazování namočit konečky kořenů do vody s jarem. Nevíte někdo kdybych kvítka zalíval slabým roztokem jaru s vodou jestli to ty kvítka přežijí? |
 |
Odrůda jabloně, 20.8.2008 Poraďte z vlastní zkušenosti odrůdu letních jablek odolnou vůči chorobám, aby se nemusela ošetřovat stříkáním. Pro výsadbu na zahradu. Děkuji. |
 |
Pěstování melounů v Praze, 11.8.2008 Dobrý den, tak jsem taky další " melounový nadšenec" - tyto stránky jsem si vyhledala po včerejším zjištění, že máme na zahrádce už nádherný meloun, ale nevím, kdy ho utrhnout, jak poznám, že už je zralý?Já jsem zahrádkář začátečník a z... celý příspěvek > |
 |
Rozlámání kamene - trhací prášek?, 5.6.2008 neni sutr jako sutr, treba to neni zula |
 |
Grilování - uzení, 9.10.2007 Muzu se zeptat na tu udirnu? Je delana nebo kupovana? Pripadne planek by nebyl? :-)
Diky |
 |
Popinavka na plot z klasickeho pletiva, 9.10.2007 Zahradku od cesty mi lemuje stary plot z klasickeho pletiva. Napadlo me vysadit u neho nejakou popinavku. Co by jste mi poradili? |
 |
|
 |
Výběr odrůd, 14.9.2007 Děkuji za rady. |
 |
Výběr odrůd, 13.9.2007 Potřebuji obměnit hrušky na zahradě a váhám co z následující nabídky vybrat (jednu letní a jednu zimní).
LETNÍ: Williamsova červená, Hardyho máslovka, Clappova
ZIMNÍ: Decora, Lucasova, Bohemica®, Erika®, Dicolor® Kterou... celý příspěvek > |
 |
Nerine bowdenii, 29.8.2007 Na jaře dám do země jako mečíky, vyraší a na podzim kvete růžově. Před prvními mrazíky uklidím a schovám do sklepa s ostatními cibulovinami. Bohužel mě se nemnoží.
Zdenka |
 |
Durman napadení listů, 16.8.2007 Našemu durmanu pomohla silná zálivka krystalonem na květiny. |
 |
Poraďte s pěstováním, 10.8.2007 Dobrý den pokaždém koupením bonsaje mi uschla co dělám špatně?? |
 |