|
Příspěvky uživatele - 228.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Květy na koncích větví, 7.4.2019 Vychází mi z toho správně, že když vyštípu poupata, a nic stříhat nebudu, tak buď vyraší výhon ještě z tohoto pupenu, nebo z některého předchozího. Takže je jedno, jestli stříhnu o pupen níž, nebo ne - pokud má výhon vyrašit, někde vyraší, a podle... celý příspěvek > |  | Květy na koncích větví, 7.4.2019 Hm, ale to bude už přespříliš zkrácené. No asi není jiné řešení...
A důvod, proč se každý pupen u řezu změnil na květní? |  |
|  | Květy na koncích větví, 7.4.2019 Byl jsem obhlídnout rašící stromky, ale zarazilo mě, že ačkoli jsem na všech 2 letých stromcích provedl předjarní řez, na velkém množství jabloní a hrušní vždy poslední pupen vyrašil jako květní. Schválně jsem stříhal tak, aby na konci byl pupen... celý příspěvek > |  | Rozkvétání 2019, 7.4.2019  Konečně plně rozkvetlé. |  | Mulčovací kůra s dusíkem, 6.4.2019 A jak to funguje? Kůra je napuštěná nějakým dusičnanem, takže se pak bleskově rozloží? A není to trochu kontraproduktivní? |  | Žlutý trávník, 11.4.2015 Dobrý den, tohle už jsme tady jednou řešili, nemáte náhodou travní směs Barenburg. Mě to totiž dělá několik let ale vždycky to po pohnojení a vertikutaci pomůže a trávník znovu "naběhne do zeleného módu". Takže si myslím, že to bude v pohodě po pár... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|