|
Příspěvky uživatele - 167.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 11.7.2020 Chtěl jsem proti obaleči stříknout včera, ale vítr byl hodně silný a nedalo se. Dnes od rána prší, ale zítra už má být lépe, k večeru bych tedy postříkal. Mám tady Ŕeldan22, Calypso, Mospilan, Spintor a Dimilin 48 SC. Co bys radil použít KUKY?... celý příspěvek > |  | Rycí vidle, 2.7.2020 Děkuji za tipy, nákup asi nechám až pojedu do Hornbachu nebo OBI, není nad prohlídkou před koupí. Padly mi do oka tyhle "Vidle rycí for_q profi_Line" |  |
|  | Rycí vidle, 30.6.2020 Děkuji za informaci, jaký přesný typ se jedná už asi nepamatujete, fiskars jich má totiž vícero. Ty od Gardeny vypadají robustněji, ale nejsou ani moc v e-shopech. |  | Rycí vidle, 30.6.2020 Dobrý den,
vybírám rycí vidle. Vzhledem k místní utužené zemině chci vybrat vidle co nejrobustnější. Vybíral bych ze značek Fiskars a Gardena. Místní prodejny mají pouze klasiku s dřevěnou násadou.
Dík za tip.
|  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 16.6.2020 Jak často měníte bílé desky v lapáku? Pokud tam mám cca 40 jedinců, zdá se mi to už dost zadělané a měním. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 15.6.2020 Dnes večer aplikace Calypsa na švestky a jabloně. Od zítřka hlásí mírné přeháňky, calypso má dlouhou účinnost. Nechtěl jsem riskovat kalamitu.
Jo a rajčata ve skleníku jsem zatím neošetřovat (manželka zakázala), v záloze mám Acrobat. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 14.6.2020 12. června obaleč švestkový +8 jablečný +7
13. června obaleč švestkový +5 jablečný +3
14. června obaleč švestkový +2 jablečný +13!
Postřik na obaleče švestkového tedy v polovině příštího týdne? |  | Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 11.6.2020 Hledal jsem jakou koncentraci Talentu použít, ale nenašel jsem. Dithane bych vzhledem k dlouhé OL vynechal. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 11.6.2020 Dnešní úlovek obaleče švestkového 9ks a jablečného 8ks.
Je to můj první monitoring, bohužel jsem ho začal počítat až včera, snad se mi podaří vlnu zachytit a aplikovat postřik akorát. Minulé roky jsem stříkal podle toho co psali tady na fóru.... celý příspěvek > |  | Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 10.6.2020 Dithane mám, Talent taky a proti mšicím jsem dnes použil Karanimba micro (mám ho odzkoušeny). Dík za identifikaci suché skvrnitosti. |  |
|  | Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 10.6.2020  Kontrola meruněk u rodičů, ze dvou stromů jeden měl skoro všechny nové přírůstky jako na přiložené fotce, také část plodů je poškozená. |  | Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 10.6.2020  Vyskytl se mi problémy u jedné meruňky Bergeval na podnoží Wavit vysázenou na podzim 2916. Některé listy jsou světle žluté, lehce zkroucené. Několik malých větviček zaschlo (ty jsem ustřihl). Před i po odkvětu byla ošetřena (Prolectus a Signum)... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 28.5.2020 Mám ještě zásobu Calypsa, ten se mi v minulosti osvědčil taky. Už se ale přes 2 roky neprodává pro malopěstitele. |  | Rašení pod čočkou mobilu, 26.2.2020  Dnešní prohlídka zahrady a stav pupenů na meruňce Goldrich (severní morava 360mnm) |  | Jaka reva?, 6.12.2019 Tady bych si dovolil oponovat. Přeroubovat révu pro začátečníka není nic lehkého a spíš ho od toho odradíte.
Za mě si musí každý ujasnit co chce a pak zjistit, jestli je to v jeho možnostech. Mošťák ho nenadchne tolik jak stolák.
Zkuste si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|