|
Rajčata 2019, 13.1.2019 nebo jestli na to chcete jít odzadu, tak by mělo jít najít všechny registrace od jednoho subjektu - po zadání odrůdy se objeví uprostřed číslo registrující firmy (CZ+číslo v sloupci maintainers) a po kliknutí ve vyskočivším okně by v pravo dole měl... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2019, 13.1.2019 nevím jestli je to to co hledáte..
Vegetables - Search form
vybrána vlevo záložka vegetable species.. při zadání jména odrůdy by mělo vyskočit CZ registrace
a více najde při zatržení aktuálních i neaktuálních dat (show current a show... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Supermarketová paprika, 5.1.2019 Opravdu? Já tu z diskuzí pochopila že venkovní papriky ve skleníku víc trpí vlhkostí že jsou náchylnější na plísně a jiné neduhy, a taky že se hůř opylují...?
|
 |
Supermarketová paprika, 4.1.2019 Zdravím, hledám odrůdu paprik na pěstování ve skleníku/foliáku, co by se podobala "bílé" paprice ze supermárketů. Světle zelená, hubená, tenkostěnná, nepálivá.
Dívám se po jménech v obchodě ale většnou jsou to bezejmenné španělky a... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2019, 4.1.2019 pane Vladimíre a ostatní znalci, jak se vlastně získávají semínka rajčat v těch velkých firmách typu Semo, Moravoseed apod.? Mají vlastní pole kde pěstují přesně označené odrůdy rajčat a z nich se pak prostě získají semínka na prodej a zbytek se... celý příspěvek > |
 |
Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka, 14.12.2018 Máte někdo zkušenost s rajčetem Curranto F1? Je to taky supermarketové rajče jako výše jmenovaní, jen koktejlové, zkoušel ho někdo pěstovat doma ve skleníku?
díky Sáša |
 |
Rajče jako Bajaja, 10.12.2018 Pane Vladimíre, můžu mít prosbu? Můžete sem pak průběžně dávat info nebo foto jak si Bajaja vede, do čeho jste jej přesadil a po kolika kusech?
Jak jsem tu někde psala, loni jsem zakoupila větší květináče právě kvůli Bajajovi a deklarované... celý příspěvek > |
 |
Prosím doporučte cuketu, 29.11.2018 Rozzuřené matky na vás, vy balaste :-) Představte si jak je dnes cuketa matkami vyvažována zlatem, zkuste nacpat dítěti co nejí zeleninu něco s výraznou chutí.. kdežto cuketu schováte kamkoliv.. podobně dnes tak módní dýně, pro matky taky poklad, je... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2019, 29.11.2018 K rajčatům Aztek a Bajaja - loni jsem pěstovala a rozhodněstojí za to. Měla jsem je venku v nádobách.
Bajaja dozrával tak nějak postupně, Aztek najednou během asi dvou týdnů. Nakoupila jsem větší květináče právě kvůli informaci o Bajajovi ale... celý příspěvek > |
 |
Cibuloviny do květináče - dovnitř, 22.11.2018 Zdravím, o cibulovinách je tu hodně ale tohle tu nenacházím, snad zkušení poradí:
Chci mít z jara v květináči v bytě na parapetu kvetoucí hyacint, tulipán a narcisy, jen tak pro radost, něco jako se prodávají ti první posli jara v každém... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajče jako Bajaja, 21.11.2018 Díky za tip. Bejbino jsem ve skleníku zkoušela, ale ač rostliny rostly parádně a plodnost taky vysoká, tak právě v konstrastu s truhlíkovým venkovním Bajajou byla chuť nějaká nijaká. Což mě překvapilo protože jsem na nej četla jen samou chválu.... celý příspěvek > |
 |
Rajče jako Bajaja, 19.11.2018 Dobrý den,
existuje skleníkové tyčkové rajče co by mělo chuť rajčete Bajaja? Silnější, kořeněnou, rajčatovou. ne unylou?
Nebo skleníková verze žlutého Perunu? Nemusí být žlutá, jde o chuť
děkuji
Sáša |
 |