|
Nemocná rajčata?, 8.6.2016 Daval jste do kompostu travu nebo neco jineho osetreneho herbicidy (slama, hnuj) ? |
 |
Jahody v květináči, 6.6.2016 Ve skleniku muze byt problem s trasnenkami, ktere pusobi na kvetech a plodech vetsi skodu nez kvetopas. |
 |
|
 |
Kvetoucí a neplodící jahodník, 31.5.2016 Podivejte se na tento odkaz na třásněnky. Postrik do kvetu (Calypso) a postrik na zelene plody (Vertimec). Nebo pestovat odrudu, která dozrava drive nez udajna Senga Sengana a trasnenkam unika.
|
 |
Kvetoucí a neplodící jahodník, 31.5.2016 Mohlo by se jednat o poskozeni kvetu a plodu trasnenkami. Jak to vypada letos? |
 |
Zahradní borůvky - postřehy do začátku, 30.5.2016 V Ostrave muzete mit i pozdni odrudy, zalezi na tom, kdy chcete aby Vam boruvky dozravaly. Dva kere je pomerne malo. |
 |
Zahradní borůvky - postřehy do začátku, 30.5.2016 Kolik chcete vysadit keru a v jake jste poloze (nadm. vysce)? |
 |
Proč nekvetou jahody, 30.5.2016 Sazenice jste kupovala nebo od nekoho dostala? Kolik jste dala kompostu (objem nebo hmotnost) na 10 m2? |
 |
Rajčata rostlinky plíseň, 23.5.2016 Podle mne to plisen bramborova není (tedy u mne), ta je takova "sussi" a rostliny se při ni nelamaly jako ted.
Jaky jste zkousela postrik? Pokud je to na všech, tak bez milosti zlikvidovat a pripadne koupit jiné z jiného zdroje. |
 |
Rajčata rostlinky plíseň, 23.5.2016 Sazenice rajcat jsou vlastni nebo kupovane?
Mne se choroba (nevim jaka) objevila u 1 kupovane rostliny, tak jsem ji zlikvidoval a vysadil jinou (tento vikend). Zda se to bude sirit dal nevim, pokud ano, tak postrik nejakym fungicidem (napr.... celý příspěvek > |
 |
Vesemeněná rajčata, 17.5.2016 Argumentem je, ze se jedna o nevyzraly kompost. Pokud to nechapete, setrvejte ve svém neochvejnem amaterismu. |
 |
|
 |
Vesemeněná rajčata, 17.5.2016 S nevyzralym kompostem problemy nemam, protoze ho nerozvazim a nezaryvam. Povazuji to za nespravne a amaterske. |
 |
Vesemeněná rajčata, 17.5.2016 Nevyzraly kompost nevadi na podzim, na jare pred vysadbou bych si tim nebyl jist. |
 |
Vesemeněná rajčata, 17.5.2016 Taky bych spis pouzil nejlepsi plody. Rovnez mne zarazi - pokud to chapu spravne - ze jste je loni vyhodil na kompost a letos tento nevyzraly kompost davate to skleniku. |
 |
Skladování zeleniny a ovoce v sezoně, 12.5.2016 Pani psala, ze mrkev je po 3 dnech v lednici nepouzitelna. Jsou snad v panelaku jiné lednice nez jinde? |
 |
Skladování zeleniny a ovoce v sezoně, 12.5.2016 Ponekud neverohodne, ze mate v byte 25 stupnu celorocne. Asi Vam nikdo neporadi, kdyz si vymyslite. |
 |