|
Jaký máte hrášek?, 31.3.2016 Strom na nej stini nebo jaky by mel byt duvod? Nedostatek/prebytek ceho? Hrach by mel rust prakticky všude. |
 |
Jaký máte hrášek?, 31.3.2016 Zkuste dat foto, mozna nejaky skudce... |
 |
|
 |
Kanadská borůvka - Spartan, Bluecrop, Elliott, 30.3.2016 Spartan a Bluecrop mam, ale mam pobliz i jine, podle mne se to kveteni prekryva, Spartan snad kvete o neco pozdeji nez jine rane. Elliot a 2 jine pozdni mam na jinem stanovisti, tam zas nemam rane a stredni. |
 |
Kanadská borůvka - Spartan, Bluecrop, Elliott, 30.3.2016 Pozorujte letos jak kvetou (zda se kveteni prekryva) a podle toho se zaridte. Podle mne to bude v pohode. |
 |
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 24.3.2016 V nemeckem navodu se pro svestky uvadi "gallmilben (eriophyideae)", coz by mela byt celed 'Vlnkovniti'. Koncetrace je 3g / l resp. 30g / 10 l, takze nizsi, nez pri raseni.
V ceskem navodu je obecne pro peckoviny uveden Halcivec visnovy,... celý příspěvek > |
 |
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 23.3.2016 Na nemeckych strankach vyrobce se pro Kumulus a svestku a roztoce uvadi - 1,5kg / ha do max. 500 l vody na 1 m vysky koruny. Postrik kratce pred kvetem a kratce po odkvetu.
Takze mozna spise 30g na litr vody na 10 m2 a na 2 m vysky... celý příspěvek > |
 |
Lišejník po "padesáté", 23.3.2016 Pokud na konci vetvicek "nic nepokracuje", tak to neznamena, ze jsou to 'zcela mlade vetevky'. |
 |
Sadba salátu, 21.3.2016 Pekna, ale slaba - to bude asi jako se vsim v teto dobe - malo svetla, prilis tepla. Prihnojeni nepomuze, vice svetla zrejme ano. |
 |
Lišejník po "padesáté", 21.3.2016 Zkuste prilozit aspon 1 fotku.
Jinak radu jste jiz dostala - predjarni postrik vapennym mlekem. |
 |
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 21.3.2016 Lepe se podivat na webove stranky vyrobce - Kumulus - agro.basf.cz a agro.basf.de - pouziti Svestka, Pflaume (popis se trochu lisi). Sanmite ma diskont-zahradkar. |
 |
|
 |
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 19.3.2016 Ja to vedel, ze tam boruvky nebudou. Cena je relativne nizka, to tam asi nebude ani mnoho barevnych fotografii, mozna zadna ?
Draveho roztoce nemam, u mne v okrajove poloze svilusky moc nejsou, spise jen nekdy ve skleniku. Roztocika mam... celý příspěvek > |
 |
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 18.3.2016 Na zakoupenem stromku hrusne ze skolky, se mi objevil po rozvinuti prvnich listku halcivec hrusnovy. Provedl jsem co nejdrive postrik Sanmite, zlikvidovalo ho to a uz se neobjevil.
Halcivec svestkovy se u mne nevyskytuje. Bud bych pouzil... celý příspěvek > |
 |
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 18.3.2016 Dik za info. Co je v tom zajimaveho, napr. kapitoly ci temata jsou jake ?
Asi to tedy kupovat nebudu, pestuji jen uzsi sortiment, co se v mych podminkach dari, informace se snazim ziskat jinymi kanaly. |
 |
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 18.3.2016 To je tistena publikace? Zakoupil jste si ji nebo dostal zdarma jako clen svazu? |
 |
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 18.3.2016 Calypso svilusky ani jine roztoce nehubi. Urcitou ucinnost ma pouze na trasnenky. |
 |