|
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 17.1.2017 Vynos ze zkušebního pestovani bude o dost vyssi, nez realny vynos na poli.
Timea - není uvedena odolnost vuci hadatku bramborovému, coz je dulezity ukazatel. |
 |
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 17.1.2017 Taky se mi to zda na 1 ar (100 m2) nizke. |
 |
|
 |
Rajčata 2017, 20.12.2016 Sejk neni hybrid F1 a je urcen ci doporucovan pro zpracovani (kecup, protlak). Mate to nejak popletene, ale pestovat si muzete co chcete. |
 |
Proč jsou opomíjena keříková rajčata?, 19.12.2016 Mne na zemi nehniji, uroda slusna. |
 |
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 17.12.2016 Pokud v pripravku jsou i dalsi latky (mineralni ci synteticke) a ne jen vytazek z morskych ras, tak je to neco jineho a muze to fungovat. |
 |
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 17.12.2016 Zrejme to tak drive bylo, ale otázka, zda je to tak porad pokud to není uvedeno ve slozeni a nemecky výrobce rozlisuje ruzne varianty pripravku. |
 |
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 17.12.2016 ... u alginure jsou hlavni ucinnou latkou fosfonaty...
Na to jste prisel jak nebo kde? Slozeni Alginure je uvedeno zde, zadne fosfonaty, ani fosfor, v nem nejsou.
|
 |
Ostružina a borůvka nedozrává, 16.10.2016 To se stava, pokud jsou v polostinu. V jake jste nadmorske vysce? |
 |
Topení dřevem z palet, 13.10.2016 Osobne bych v krbu paletami netopil, to podle mne musi vypadat priserne a krb je nejen o teple, ale i o vytvoreni prijemne atmosfery. V kotli pro ustredni topeni - obcasne - ano. |
 |
Jak vypěstovat vysokokmen, 8.10.2016 Jak si predstavujete vymenu pudy u starych vysokokmnenu? O klejotoku jste neslysel? |
 |
|
 |
Jahodník Evie 2, 26.9.2016 Sussete... pozdni odruda. |
 |
Papriky žloutnutí listu, 21.9.2016 Vy si najdete popis ke hnojivum Kristalon, vůbec to neznate. |
 |
Papriky žloutnutí listu, 21.9.2016 To se stale mylite, ledek vapenaty se do Kristalonu nepridava a ani pridavat (michat) nema, ale kombinuje se (strida). Tvrda voda podle mne neobsahuje vapnik ve forme prijatelne pro rostliny. |
 |
Papriky žloutnutí listu, 21.9.2016 Psal jste, ze hnojiva není nutne kombinovat, coz není spravne. Hnojiva Kristalon se kombinuji (stridaji) s ledkem vapenatym - papriky, rajčata, jahody... |
 |
Papriky žloutnutí listu, 21.9.2016 To není kvůli mekke vode a vetsi potrebu vapniku ma kde co, napr. papriky. |
 |